Днес, 30 април, очаква ни Новолуние в Телец

Сподели
На 30 април, събота, в 23.42 ч. ни очаква новолуние в 11-тия градус на Телец, съпроводено със слънчево затъмнение в съвпад с Уран. Енергията се усеща като пречистваща, време за освобождаване и пускане на старото, а Уран дава и внезапни обрати и промени. Добре е да бъдете внимателни.
Новолунието носи и много сериозни осъзнавания. Ако бягате от тях, то вие реално ще бягате от себе си. Темите за здравето, парите, храната, комфорта и хармонията в живота излизат на преден план.
Добре е да обърнете поглед към финансовото си състояние, може да направите план за по-добри приходи или да върнете стари задължения.
Погледнете и към темата за храната в живота ви и ако прекалявате с нея усетете дали не запълвате емоционални празноти, а ако пък сте на спартански режим си дайде сметка имате ли нужда от него. Хармонизирайте и балансирайте тази тема.
Обърнете се и към вашите притежания и това което ви дава сигурност, имате ли нужда от промяна или ново начало? Направете необходимото и в тази сфера.
Не забравяйте ,че последните часове преди новолунието носят много ниска енергия. Опитайте се активно да си почивате през уикенда и не правете планове за прекалено голяма социализация, пътувания, промени.
Пожелавам ви да преминете през тази енергия мъдро и осъзнато.