Tоп 5 на най-продаваните книги на издателство Mилениум 5-11 февруари

„Енциклопедия на шпионите“ остава номер едно

„Размерът има значение 2. Наръчникът“ се вклини между двете премиерни заглавия, които миналата седмица държаха първите места и изтласка безспорно полезната книга „Домашна ароматерапия“ на трета позиция. Явно колкото и болести да лекуват етеричните масла, не могат дълго да се мерят с обещанието за разкриване на тайната на елегантната фигура. За пръв път от излизането на „Наръчникът“ за отслабвана на Александра Иванова той дръпва доста по-напред и от първия том. Досега читателското търсене подреждаше двете книги винаги в комплект. Този път обаче Том 1 на „Размерът има значение“ е малко по-назад, под номер шест. Затова пък във фокуса на внимание влиза книгата за лечение с нетрадиционни средства на множествена склероза на Свен Бьотхер, която е полезна и за болните от други коварни болести, а и за здравите, защото разказва за възможността да се изцерим или да се поддържаме, следвайки свой уникален път. А присъствието на „Енциклопедия на шпионите“ и „Интервюта с Путин“  ни казва, че документалните книги, в които международните отношения заемат централно място, винаги са сред предпочитаните.

  1. „Енциклопедия на шпионите“, Красимир Тодоров – Книгата представя близо 40 прочути тайни агенти от древността до наши дни и анализира живота, характерите и дейността им. От Ханибал и Екатерина Медичи, през Мата Хари и д-р Зорге, та чак до скандалната Анна Чапман – истинските истории на големите шпиони са по-интересни от всеки роман или филм в жанра.
  2. „Размерът има значение 2. Наръчникът“, Александра Иванова – Вторият том на хитовото издание „Размерът има значение…“ още по-подробно, в ясни и прегледни таблици, ни казва как да следваме принципите, помогнали на авторката, а вече и на безброй нейни последователи да постигнат оптимална физическа форма и така да увеличат самочувствието си и радостта си от живота.
  3. „Домашна ароматерапия“, Катрин Милева – От тази практична книга ще научите как да избирате, съчетавате и прилагате етеричните масла, за да излекувате себе си и децата си от някои от най-разпространените заболявания и как чрез ароматите можете да подобрите здравето и настроението си.
  4. Множествена склероза. Диагноза: нелечима. Терапия: Въпрос на личен избор“, Свен Бьотхер – Изповед и пътеводител за единствената посока, която ти остава, ако всички са те отписали – и лекари, и близки. Германският писател Свен Бьотхер обаче не приема диагнозата „множествена склероза“ като присъда и успява да се самоизлекува.
  5. „Интервюта с Путин“, Оливър Стоун – Уникалният сборник събира разговорите между руския държавник и американския режисьор, проведени в продължение на множество срещи. Владимир Путин, както никога досега, отговаря открито и детайлно на разнообразни въпроси от личен и международен характер.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *