Да напишеш песен и да я дадеш на друг: Историята на „Сериал“ на Михаела Маринова и на една мечта

Сподели

И така, „Сериал“, песента на Михаела Маринова към втория сезон на „Пътят на честта“ е факт. Песента е създадена от Павел Николов, по-популярен като Pavell от хитовото дуо Pavell & Venci Venc’, а режисьор е Стефан Маринов – Buddubbaz.

Виж още:

NOVA избра песента на Михаела Маринова „Сериал“ за основна музикална тема във филмовата поредица „Пътят на честта“ (ВИДЕО)

Трябва да признаем, че песента страшно много ѝ отива на Михаела, но знаехте ли, че всъщност Pavell я пише за себе си първоначално? Всъщност той пише първия куплет и припева, но държи да чуе как звучи демото в изпълнение на Мишето. Той я моли да го изпее, докато тя е при него в мобилното студио на Вирджиния Рекърдс в Крушаре – селото на бабата на Павката, за да завърши друго нейно парче. В крайна сметка и на двамата много им харесва, затова написват заедно втория куплет и записват песента. Влюбват се в нея и я наричат „Сериал“.

Когато песента станала факт, двамата музиканти обсъдили колко хубаво би било песента да влезе в истински сериал. Саня Армутлиева, продуцентът на Михаела и Павел, им обещала това да стане факт и така се и случило. Саня се обажда на Михаела и й казва, че програмните мениджъри на NOVA са избрали парчето за основна музикална тема във втория сезон на „Пътят на честта“.

Видеото към „Сериал“ е заснето на снимачната площадка на „Пътят на честта“ в рамките на 4 дни, които Михаела определя като забавни, вълнуващи, полезни.

Снимки Instagram/MixaelaMarinova

Източник vbox7.com