Днес, 18 октомври, кои имат имен ден?

Сподели

На 18 октомври имен ден имат Злата, Златка, Златина, Златинка, Златко, Златан, Златомир, Златомира  Златимир, Златозария, Златиана, Лука, Лукан.

Честит празник!