„Интервюта с Путин“ и „Размерът има значение“ отново са на върха в Топ 5

Най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 7 – 13 август
„Интервюта с Путин“ и „Размерът има значение“ отново са на върха в Топ 5

"Интервюта с Путин" и "Размерът има значение" отново са на върха в Топ 5

Номер едно на седмицата по продажби в цялата страната е документалната сензация „Интервюта с Путин“ на Оливър Стоун. Потвърдиха го класациите на водещи книжарски вериги като „Хеликон“, „Хермес“. Хитът на издателство „Милениум“ стана най-желаното заглавие за читателите от първия ден на излизането си. Книгата спечели интереса на всички будни граждани не само с ексклузивното си съдържание, но и с това, че бе тиражирана съвсем скоро след премиерата на документалния филм на големия американски режисьор, посветен на руския президент. Не случайно скочи търсенето и на книгата „Премълчаваната история на САЩ“ на същия автор. Наред с „Интервюта с Путин“ огромен успех, за пореден път, бележи и „Размерът има значение…“, която не излиза от Топ 5 в продължение на безпрецедентните 47 седмици, откакто е на пазара. Премиерният любовен роман „Греховни нощи“ очаквано бе сред най-търсените особено от феновете на жанра, които не пропускат нито едно от заглавията в поредицата „Под знака на любовта“. Биографичната и автобиографична книга на Недялко Йорданов „Моят Радой“ очарова всички почитатели на двамата големи творци.

  1.  „Интервюта с Путин“, Оливър Стоун – Документалната книга събира записите от десетки срещи между изтъкнатия американски кинорежисьор и документалист и Владимир Путин. В тях за първи път руският държавен глава е подложен на „кръстосан разпит“ и отговаря на всякакви въпроси, без ограничение в темите и формулировката им.
  2.  „Размерът има значение (Размерът на талията)“, Александра Иванова – Авторката разкрива как е свалила 42 кг за 9 месеца без глад и усилия на волята и тотално е променила живота и самочувствието си. Режимът, който описва, вече има стотици последователи със значителни резултати.
  3. „Греховни нощи“, Ана Виванти – Тя е бледа северна красавица, бунтарка по природа, а той – изваян от абанос южен бог, обрекъл себе си в името на другите. Разделят ги религия, традиции, разстояния и тонове предразсъдъци, но те ще намерят пътя един към друг.
  4. „Моят Радой“, Недялко Йорданов – Обичаният поет посвещава тази интимна изповед на големия сатирик, негов дългогодишен приятел и духовен баща. Любопитни и забавни, трогателни и тъжни, спомените на автора вълнуват със своята искреност и голяма човешка обич.
  5. „Премълчаваната история на САЩ“, Оливър Стоун, Питър Кузник – Прочутият авторски тандем излага на показ тъмната страна на американската политика, взривява общоприетите стереотипи за четене на историята и подлага на съмнение всички изконни митове на американизма.

Автор: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *