Какво сподели Спортист №1 на България за 2020 г. Цвети Пиронкова

Сподели
Спортист №1 на България за 2020 г. – чест, отговорност и изключително щастие! За мен е привилегия да се наредя до легендарни фигури, победители в 63-годишната история на „Спортист на годината“.
Благодарна съм за огромната любов от всички вас, която съм получавала винаги и в особено големи дози от момента на завръщането си на корта. Чувството е наистина страхотно.
Благодаря на всички спортни журналисти, които гласуваха за мен в най-престижната анкета за българския спорт – „Спортист на годината“.
В същото време искам да поздравя всички български спортисти, които даваха максимума от себе си в тази предизвикателна година, за да издигат бяло-зелено-червеното знаме възможно най-високо и по света да се говори позитивно за прекрасната ни страна.
Моето най-голямо благодаря е за моето семейство, които винаги са мой “гръб” и опора.
Специални благодарности за Българската федерация по тенис.
Какъв успех само за българския тенис – спортист №1, отбор №1 за 2020 заради вдъхновяващото представяне на момчетата на АТП Къп и избора на Григор Димитров за победител във вота на публиката!
Пожелавам на българския спорт и на всички вас успешна Нова година. И най-важното- бъдете здрави! сподели Цвети Пиронкова в социалната мрежа Instagram.