Книга №1 у нас с продължение…Размерът има значение 2. Наръчникът.

Най-сетне се задава втората част на бестселъра „Размерът има значение (Размерът на талията). Или как промених живота си с удоволствие“. Продължението се казва „Размерът има значение 2. Наръчникът“ и ще можете да го откриете на всички вестникарски павилиони в страната от следващия четвъртък. Цената му ще бъде само 9,99 лв.

В първия том авторката – тв продуцентката Александра Иванова, описа как е отслабнала с 42 кг без усилия на волята и мъчителни диети. След огромния пазарен успех на изданието на „Милеинум“ сега Алекс предлага един чисто практически наръчник, в който нагледно и още по-подробно са разкрити конкретните стъпки от революционната й система за отслабване.

„Размерът има значение 2. Наръчникът“ изчерпва всички въпроси, които са останали у читателите след запознаването с най-успешния до днес метод за оздравяване и постигане на оптимално телесно тегло.

Представени са успехите на реални хора от цяла България (и не само!), които са се доверили на системата, описана от Александра – Наско, Нели и Аманда. Всеки от тях е постигнал забележителен спад в килограмите и е задържал резултата! При това без глад или стресиращи лишения. Направете като Александра и след броени месеци ще бъдете такива, каквито сте били преди поне 10 години – здрави, елегантни, силни, енергични, харесващи себе си и наслаждаващи се на комплиментите на околните!

„Размерът има значение“, който в продължение на година неизменно е по върховете в класациите по продажби на водещи книжарници и често бе трудно откриваем на пазара, можете да поръчате на тел.: 02/944 33 18 (от 9 до 16 ч. в делничните дни), на email: sales@milleniumbg.eu или в сайта www.milleniumbg.eu. При поръчка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената и я получавате за 9 вместо за 9,99 лв.

В книгата видяхме една променена до неузнаваемост жена. Вече трета година тя задържа резулта си без йо-йо ефект.

В новата книга ще видите снимки и ще прочетете историите и на нейни последователи.

  Източник: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *