Коя е Емилия Белчева? Хармонизирай тялото, ума и вътрешния Аз.

Сподели

Емилия Белчева е експерт по красота и здраве вече повече от 10 години.  Тя е единственият за България международен лектор и треньор по ФейсБилдинг, а също така е и основател на  Здравна Академия Белчеви.

Създател и обучаващ треньор по SEMMA.  Тя е единственият Beauty Coach за България. Занимава се с всичко това с цел да помогне на всеки, който иска да се промени и да стане по-здрав, по-красив и възможно най-добрата версия на себе си.  

Методиката й за дишане е вписана в „Рекордите на Гинес“.

През 2017г. преминава обучение по фейсбилиднг, като завършва на първо място по знания във випуска си от над 2 000 души от цял свят и получава предложение лично от Юлия Сайфулина, да бъде част от нейната акдемия за красота в Москва.

Курсовете на Емилия Белчева са преминали над 50 000 души до 2021 г.

През 2021 г. Емилия организира онлайн маратон със самия Марк Де Турк, който работи на световно ниво с известни личности като Том Круз и Уил Смит.

През май 2022 г. премиера направи новата й книга, озаглавена „Бъди господар на тялото и емоциите си“.

Емилия създава спорт, който съчетаваше всичко нужно – психика и физика в едно и  2021 г. получава патент за SEMMA.

 

“Мисията ми е да удължа живота на хората!

Снимка jenatadnes


ПРОМЕНИХ СЕБЕ СИ! Станах това, което винаги съм искала. Защото намерих време за себе си.

Треньорката на най-красивите рускини – Емилия Белчева, обожава да приготвя вкусни десерти за двете си дъщери – Алия и Ивайла. 
"Хармонизирай тялото, ума и вътрешния АЗ.

Каква е Емилия, ще чуеш следния отговор:

“Аз съм преди всичко дъщеря, сестра, майка, съпруга, домакиня и приятелка. Благодарение на всичко това съм лектор, треньор, автор на книги, известно лице по вестници, списания и телевизия. Но преди всичко, аз съм една жена, която иска да направи света едно по-добро място за живеене.”

"Сподели своята промяна със света и нека заедно мотивираме повече хора, да бъдат по-здрави и по-щастливи!"

Емилия вярва, че никой не може да ни направи здрави. Тя може да ни даде нужните знания, но всичко зависи от нас самите. Никой не може да ни направи щастливи, единственият който има тази сила, сме ние самите. Грижи се за себе си, заради себе си!

Фотограф КОСТАДИН КРЪСТЕВ – КОКО, Грим  ЕЛИЗА ПОПОВА Гардероб Колекция Hollywood Glam на дизайнер София Борисова ROMANTIKA FASHION LUXURY STORE

Корекция на гръбначни изкривявания, отслабване, отоци, болки в ставите, диети, емоции… едно място, в което се чувстваш у дома докато се грижиш за себе си!

Всичко е в твоите ръце

сайт www.semma.bg

Youtube Емилия Белчева

FB Емилия Белчева