Куката си татуира името на Цвети Стоянова

Сподели

Любовната връзка между Мариан Вълев и Цвети Стоянова била пълен шок за близките им. Именно заради този факт 51-годишният актьор, който се прочу като Куката от „Под прикритие”, не искал да официализира отношенията си с някогашната състезателка от от националния ансамбъл по художествена гимнастика, която е с 3 години по-голяма от сина му. Цяло лято двамата обикалят заедно из страната, пише „Уикенд“, а Мариан бил преобразен от щастие. Вълев спечелил момичето с кавалерските си жестове. Според хора от обкръжението им двамата били доста различни като характери, но имали еднакво светоусещане и идеално се допълвали. Хлътналият като ученик Мариан дори увековечил името на Цвети върху тялото си. Заради нея загърбил напълно наркотиците и намалил употребата на алкохол. Романсът им започнал в началото на 2020-а, но актьорът изгубил ума си по красивата брюнетка още преди 4 години, когато тя изпадна в депресия и скочи от шести етаж, но Господ и духът на майка й я спасиха.

Вълев бил толкова силно впечатлен от житейската й драма, че пише сценария за дебютния си режисьорски филм „Лошо момиче”. Той дори звънял на Цвети с покана да участва в лентата. Тя отказала, но продължили да общуват и постепенно се сближили. Актьорът често е споделял в интервюта, че сърцето му многократно е разбивано. „Тежка история! Минават през живота ми, но нищо повече… Привличат ме само смъртоносни жени. Все още имам сърце за разбиване, да заповяда следващата!”, призна той миналого лято. Сред най-известните му любовници са Белослава,  Елена Петрова и Снежана Макавеева.

Единствената, с която Вълев изслушва Менделсон, е майката на 23-годишния му син Мариан. Когато се запознали, тя била продавачка в магазин, а той – звезда от филма „Граница”. Вълевя я поканил да го гледа в „Изгори го” в Театър 199, където играе гей. По време на представлението променил текста на героя си. „В живота ми има момиче, което обичам страшно много. Тя е тук в момента, седи на първия ред”, обявил Куката от сцената.

Източник standartnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *