19.04.2024
0 1 min 3 години
Сподели
Лейди Гага отново е щастлива. Двата откраднати френски булдога, отвлечени в средата на седмицата, бяха намерени и предадени вчера в полицейски участък в Лос Анджелис, а след това и на представители на звездата. Това съобщи БТА, цитирайки полицейски говорител, направил изявление пред Ройтерс.
Около 18 ч. вчера кучетата са били доведени от жена в полицейски участък близо до централната част на града, каза капитан Джонатан Типет, началник на елитния отдел за разследване на грабежи и убийства.
Представители на Лейди Гага и детективи са отишли в участъка и е било удостоверено, че това са откраднатите домашни любимци. Жената, довела кучетата, не е свързана с кражбата им, не е ясно как булдозите са се оказали при нея.
Човекът, който разхождал кучетата на Лейди Гага – Райън Фишър, е бил прострелян веднъж. На видеоматериал се вижда бял седан, от който изскачат двама мъже. Те се боричкат с Фишър, той оказва съпротива, след това единият вади оръжие и стреля веднъж, преди да избяга с две от кучетата.
Вчера певицата повтори, че дава награда от 500 000 долара за отвлечените Коджи и Густав. В пост в Инстаграм Лейди Гага написа: „Продължавам да те обичам, Райън Фишър, ти рискува живота си, за да се бориш за нашето семейство. Ти завинаги оставаш герой“.

Getty Images