ЛЕТОВНИЧКА ОТИДЕ В СПЕШНОТО В ЦАРЕВО И ИЗРИГНА: ЗА КАКВО СИ ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИТЕ?!

Сподели
Защо България няма да се оправи никога? На този въпрос опитва да отговори Веселина Никова с история за това, което е преживяла след като получила алергия по време на почивка в Царево.

Тя описва подробно цялата случка с посещението й в Спешния център на курортния град.

Ето какво разказва Никова:

„Ето затова нашата държава няма да се оправи никога. Ето затова занапред ще избирам всяка една дестинация, но не и нашето Черноморие. Накратко: Вчера вечерта се почувствах зле, изби някаква алергия и защото майка ми се притесни, решихме да посетим Спешен център в гр. Царево.

Още като ми отвориха вратата, сестрата каза да отида в платен кабинет. Там имало такъв дежурен в болницата. Отказаха да ме приемат.

На вратата на дежурния кабинет бях посрещната с думите „Тук е платен кабинет и струва 25 лева“. Съгласих се, защото не ми беше никак добре. Още при влизането, без да ме попитат какво ми е, започна да се пише бележка за въпросните 25 лева. Платих ги и чак тогава събудиха въпросния доктор по вътрешни болести.

Доктор Гаврилов ме попита аз какво мисля, че ми има. Казах му, че съм много бяла и може би е слънчева алергия, казах му и какво съм яла и пила. На практика аз сама се прегледах и той това написа като диагноза.

Измериха ми температурата, защото можело да е коронавирус, след което ми казаха, че инжекцията и манипулацията ще ми струват още 16.50 лв.  Тоест отиваш по спешност, те те отпращат и отиваш в платен кабинет, с който очеизвадно те работят. Там плащаш 41.50 лв., като сам си пишеш какво ти е.

Това е меко казано безумие! Защо ги плащаме тези осигуровки, защо храним тези лекари, които са дали клетва и какво се случва, ако нямаш пари?! Целия екипът в тази болница, според мен, е всичко друго, но не и лекари и сестри.

Вие сте срам за тази държава!

Източник 22media

Снимка Интернет