Мъж свали 55 кг със системата от „Размерът има значение (Размерът на талията)“

Aлександра Иванова представи успехите на свои последователи
Мъж свали 55 кг със системата от „Размерът има значение (Размерът на талията)“

Мъж свали 55 кг със системата от "Размерът има значение (Размерът на талията)"

„Теглото на Наско е било 130 кг, когато започнал да вдига кръвно. Получил хипертонична криза, която го разтърсила не само физически, но и психически. Той има семейство – съпруга и малко дете, и преди всичко си задал въпроса какво ще стане с тях, ако нещо се случи с него. Това го накарало да потърси бързо решение на проблема. Дори без да споделя с жена си, той решително се взема в ръце и с помощта на системата от книгата ми – Healthy Beauty and Energy, която за по-достъпно ще наричам Яж и отслабвай, поставя началото на своя нов живот. Днес Наско е по-лек с 55 кг, изглежда чудесно и се чувства много добре. Престанал е да вдига кръвно и е спокоен за себе си и за любимите си хора“, разказа Алекс Иванова.

Тя разкри още една истинска история на действителна личност, която също се обърнала към нея с хиляди благодарности и е готова да застане с името и личните си резултати, защото иска повече хора да повярват в системата. Това е Нели Янева. Тя е успяла да свали 40 кг за около 9 месеца и също решила куп здравословни проблеми. „Нели е била в преддиабетно състояние, страдала е от депресия, също е вдигала кръвно и често се чувствала отпаднала. Сега се радва на чисто нова елегантна фигура и е изпълнена с енергия. Има и на нова щастлива връзка…“, сподели авторката на „Размерът…“ и показа фотосите, които са й дадени лично от двамата й последователи. „Когато говорим за отслабване снимките са най-важни, а още повече личните срещи. Аз самата свалих 42 кг за девет месеца, през лятото ще станат две години, в които поддържам този резултат. Много хора се съмняват дали снимките ми „преди и след“ не са резултат от фотошоп, но когато ме видят с очите си, никой не се съмнява в това, което съм постигнала.“, каза Иванова.

Аудиторията във Варна отрупа Александра с въпроси и молби за автографи, семинарът излезе извън рамките на определеното време, но донесе полза и вдъхновение на десетки хора, както става обикновено при срещите на авторката с нейната публика.

Иванова подговя втора част на „Размерът има значение…“ – книгата „Наръчникът. Рецепти, съвети и ритуали“, която се очаква издателство „Милениум“ да тиражира през юни. В нея ще влязат и последните най-нови снимки на Нели Янева, която вече се е осмелила да се снима дори по бански, снимки на Наско, както и историите на двамата, разказани подробно.

Наско и Нели не само са признателни на Александра, но искат и да й помогнат да популяризира ефективната система за отслабване, затова тримата само преди броени дни създали общодостъпна фейсбук група Яж и отслабвай, в която ще дават съвети на всички, които искат да ги попитат за техния опит. Иванова отговаря на последователите си и в групата Размерът има значение“ Срещи и семинари.

Новото название на режима – Яж и отслабвай, идва от факта, че той не изисква глад, упорити тренировки и усилия на волята в какъвто и да било аспект. Неговият чудотворен на пръв поглед ефект се основава на българското традиционно хранене – изключват се токсичните продукти на хранителната промишленост, захарта и тестените изделия от бяло брашно, приема се чиста домашна храна, кисело козе и овче мляко, сирене, яйца, туршии, готвени ястия. Има и много нестандартни съвети, които не се вписват в общоизвестните „истини за храненето“. Тези псевдоистини Алекс нарича „митове и клишета, които трябва да се разбият“ и упорито се бори с тях.

Резулатите в снимки. Атанас Узунов се радва на бебето си, но не и на своята форма (вляво). Днес фигурата му е неузнаваема.

Нели Янела е горда с постигнатата визия и с подобреното си здравословно състояние.

Алекс Иванова разкрива в детайли – в книгата си и чрез семинари и срещи с читатели, как е променила вида си и своя живот.

Авторката на „Размерът има значение“ на семинара във Варна

Безценният наръчник „Размерът има значение…“ е с цена само 9,99 лв. Може да го поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на email: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu, както и да си я купите от столичния книжен център на ул. „Бачо Киро“ 23. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената.

Автор: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *