Мария Бакалова за ден-два е в България

Сподели
Актрисата Мария Бакалова – момичето, което Холивуд обича. Първото си телевизионно интервю направи за Nova телевизия пред Мариян Станков – Мон Дьо.  

„Коя съм аз? Това е доста труден въпрос. Аз имам чувството, че човек се търси, докато е жив. И може да открива нови и нови неща. И да се изумява, и да се забавлява с това. Защото животът в крайна сметка е забавен”, заяви актрисата.

Споделя още:

„Да бъдеш чувствителен открито е много по-силно, отколкото да криеш емоциите и чувствата си. Но ние, жените, сме по-експресивни. Живеем във време, доста напреднало в технически аспект. Понякога имам чувството, че се връщаме назад. Надявам се, че точно моето и бъдещите поколения ще достигнем това равенство, за което всички се борим. Точно различията ни трябва да ни обединяват, защото те ни правят уникални. Това е красотата на живота”, смята Бакалова.

За българската актриса разбра света, когато беше номинирана за „Оскар“.

Топпапараците на „България днес“ споделиха снимки на Мария след 18 месеца отсъствие на българска земя и нейната разходка в центъра на София придружена от мениджъра й Юлиан Костов по ул. „Раковски“ и пред любимия й „НАТФИЗ“.