Бившата на Мъск описва връзката им в новата си песен за раздяла

Сподели

 Канадската музикална звезда позната с псевдонима Grimes.

33-годишната певица , която е имала връзка с милиардера основател на SpaceX от 2018 до 2021 г., издава нова песен, озаглавена „Играч на игрите“, която на пръв поглед намекна за бившия си партньор.

Коя е жената до Илон Мъск?

В песента тя пее: „Влюбена съм в най-великия геймър, но той винаги ще обича играта повече, отколкото ме обича“, и продължава: „Отплавайте далеч до студената шир на пространството, дори любовта не би могла да ви държи на мястото ви“.

Grimes seemingly alludes to Elon Musk on new track

© Bang Showbiz
Преди да направи първия си милион на 27-годишна възраст, Мъск е запален създател на видео игри, като предприемачът твърди в Туитър, че неговият пост в Rocket Science Games е „нощна работа“.
През 2018 година Граймс започва връзка с милиардера и изобретател Елън Мъск. Двамата се запознават в Twitter. През 2020 година се ражда и детето им, което обявяват, че ще носи името X Æ A-12, което по-късно променят на X Æ A-Xii в съобразност с калифорнийския закон, който не позволява цифри в името.
За раздялата им се заговори само след 20 месеца от какво са заедно и след като на двойката от любовта им се роди син X Æ A-Xii,  – обявиха, че са „полуразделени“ през септември 2021 г., но настояха, че нещата все още са много граждански между тях.