Милен и Александра – в разговор за хормоналното щастие и избягването на йо-йо ефекта (ВИДЕО)

Александра Иванова разкри пред Милен Цветков снощи, че не отслабването е била главната й цел, а оздравянето, регулирането на хормоналния баланс и връщането към храненето на предците ни. Тя парира шеговитите му нападки, че жените имат твърде голямо его, с което потискат мъжете и обяви, че няма нищо лошо в това да имаш его. „Напротив. Ние жените, пък и всеки човек, трябва да се обърне към себе си, да си обръща внимание, да не се поставя само в услуга на другите. Ако се поддаваме на стреса в работата, както стана при мен, и не внимаваме как се храним и дали изобщо се движим, напълняваме. А и не просто напълняването е най-големият проблем. То показва, че нещо с нас не е наред, че се разболяваме“, подчерта авторката на „Размерът има значение. Размерът на талията“ 1 и 2. Милен и Александра - в разговор за хормоналното щастие и избягването на йо-йо ефекта (ВИДЕО)

Не само връщането към чистата, естествена храна, която са яли нашите баби и дядовци, но и цялостното връщане по близо до природата е една от целите, с постигането на които Александра се гордее. След като сваля 42 кг за 9 месеца, телевизионната продуцентка предприема и много други драстични промени. Отказва се от апартамента си в центъра на София и си купува стара къща, която реставрира, и сега живее в подножието на Рила. „Наслаждавам се на този живот, сама пренесох няколко кубика дърва преди дни, ето, нямам маникюр, но това е, което моето тяло иска – да дишам чист въздух, да се движа“, каза авторката.

Александра Иванова ще посрещне своите читатели и последователи довечера от 19 часа в пицария „Дон Домат“ на ул. „Триадица“ 5 Б на премиерата на книгата си „Размерът има значение 2. Наръчникът“. Входът е свободен. 

След предаването почитателката на селфитата Алекс си направи снимки с домакина си.

Източник: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *