НАСА разбърка хороскопа отново като добави новa 14 зодия.  Коя е тя?

Сподели

Сега все още сме във Везни

От НАСА преди по-малко от година обяви и разместя датите на зодиите като добави 13-ти знак в зодиака Змиеносец, защото Слънцето преминава по пътя си през 13, а не през 12 съзвездия и сега сподели за новата зодия 14.

Тогава учените споделиха, че хороскопът е измислен изцяло от хората, а откритието им се основава на природни и научни закони.

Направени са точни изчисления от НАСА и научни сметки, за да може да се даде информация за новия зодиакален знак.

Коя е новата зодия номер 14?

Планетарното общество на щата Минесота първо въведе официално зодиакалния знак 13-ти Змияносец, дори сега вече добави и новата зодия Кит.

Съзвездието Кит е въведена  в астрономията от гръцкия учен и астроном Клавдий Птолемей, работил в Александрия между 100 и 170 г. след Христа.

Съзвездието Кит  има голяма област от двете страни на  небесния екватор, малка част от него е в Северното небесно полукълбо. Съседни съзвездия с Овен, Риби Водолей, Скулптор, Пещ, Еридан и Бик.

Кит е митично чудовище изпратено от Посейдон да разруши царството на Цефей и да изяде прикованата към скалите Андромеда и убит от Персей.

Американските астролози споделят, че първото зодиакално съзвездие не трябва да е Овен, а Козирог.

Астролозите от Минесота казват, че Змиеносецът влияе на световните събития и в този знак на зодиака се раждат духовно надарени хора които имат мисия в живота си.

 Какви личности се раждат под знака Кит?

Астролозите споделят, че под знака на съзвездието Кит се раждат изключителна  личности,  които могат да бъдат както от светлата страна, така и от тъмната,  могат да използват силата си за разрушение, но е въвеждане на ред.

 Личности, които са родени са Кромуел, Ленин и Хитлер 

Гледано от Земята, Слънцето преминава през 14 съзвездия в като имам години които тези съзвездия стигат до 23 –  някой само за по час два.

Вижте коя зодия сте?

Козирог: 9 януари – 15 февруари

Водолей: 16 февруари – 11 март

Риби: 12 март – 18 април

Овен: 19 април – 12 май

Кит: 13 май – 26 май

Телец: 27 май – 19 юни

Близнаци: 20 юни – 20 юли

Рак: 21 юли – 9 август

Лъв: 10 август – 15 септември

Дева: 16 септември – 30 октомври

Везни: 31 октомври – 22 ноември

Скорпион: 23 ноември – 29 ноември

Змиеносец: 30 ноември – 17 декември

Стрелец: 18 декември – 8 януари

Снимка Интернет