8 август e 🌙 Новолуние! Какво не трябва да правим?

Сподели

Днес е новолуние и ние няма да пропуснем момента да ви споделим какво не бива да правите, ако искате денят ви да бъде изпълнен с позитивизъм и добро настроение.

Когато луната е в тази фаза, никога не правете следните няколко неща:

🌙 Не погасявайте дълговете си

През този период на младата луна не е препоръчително хората да погасяват дълговете си и да остават без пари. Най-добре би било да държите богатството си близо до вас, така че то да може да се трупа. Няколко дни по-късно платете сметките, но не и днес.

🌙  Не инвестирайте твърде много

Големите покупки не са препоръчителни на този ден. Те могат да ви изтощят и да останете без никаква енергия в края на деня.

🌙 Не се карайте с близките си

Не говорете негативни неща. Опитайте да сте позитивно настроени. Караниците с близки хора и семейство не се препоръчват на новолуние.

🌙  Не мързелувайте

Ако сте решили днес да мързелувате, най-добре пренаредете плановете си. Бъдете активни и завършете онова, с което сте се захванали. Новолуние в Рак – какво да очакваме На 10 юли в 4,16 минути настъпва Новолуние в знака на Рака. Това е чудесен ден за решаването на сложни семейни проблеми и въпроси.

🌙    Не яжте твърде много

Този ден е подходящ за пречистване на организма. В никакъв случай не преяждайте. Направете си няколко чая, пийте много течности. В края на деня ще се чувствате отлично.

🌙 Не се оплаквайте

Дори да имате някакви проблеми, за предпочитане е да не ги споделяте с близките си и да ги натоварвате психически с тях. По този начин ще привлечете негативното на своя страна.

© Actualno.com

Снимка Istock