Обща енергия за 29.11 – 05.12

Сподели
Може да последвате Vesi Lina в платформата Youtube на нейния канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене

Културен, образован и чувствителен мъж може да е любимият или баща ви ( който може да е представител на водните знаци) ще е основна тема за вас през следващата седмица. Ако сте мъж то това сте вие.
Този човек ще ви изслуша и ще ви даде добър съвет. Възможно е, от вас да се изисква способност да изслушате някои от вашите приятели или близки. Сега се намирате в ситуация, в която някой очаква от вас проява на грижи и състрадание.
В любовта ще настъпят промени, ще има страст, разпалена комуникация, ще прехвърчат искри.
Това което си отива от вашия живот:
Дълго време сте били потиснати, уморени, налагало се да търпите неща , които са ви били неприятни, но сега ще си върнете силата. Ще успеете да се справите със ситуацията с дипломация. Урокът е научен и не е нужно да го повтаряте. Някои остарели норми и табута ще отпаднат.
В работата ще сте изпълнени с енергия , амбиция, ще сте силни, смели и готови да се справите сами с възникващите проблеми. Време е да започнете да работите за себе си или да поемете лидерска отговорност. Добро време е за започване на ново начинание.
По отношение на финансите постъпления на нови доходи или получаване на заплата. Нова придобивка ще има при някои. Парите ще са достатъчно за вашите нужди.
Това което идва идват нови възможности в живота ви, ще трябва да направите избор. Внимавайте да не изпадате в самозабуди или да се оставите да бъдете лъгани. Някои може да ви завижда и да иска да вземе нещо ваше.
Съвет: Човек не разбира, че му предлагат фалшификат, имитация на успеха. Чуждият успех не може да служи за пример, за образец за подражание. Истински успех постигат само онези, които се осмеляват да нарушат правилата и да тръгнат по своя път. Движейки се по чужди стъпки, човек е обречен навеки да догонва за­лязващото слънце. Стандартите за успех са мираж, но човек не знае или не желае да знае, че правилото на махалото го държи в паяжината на илюзиите.Често илюзията е по-сладка, по-удобна, по-разбираема от неизвестната реалност.
Оставете общоприетите стереотипи или съвети на разни, които искат да ви диктуват как да живеете своя живот. Следвайте вашата интуиция и усещания. Нарушете старите правила и си създайте нови собствени.