Обща енергия за 13-19 декември

Сподели
Може да последвате Vesi Lina в платформата Youtube на нейния канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене
През този период ще се чувствате с добро самочувствие и нещата ще вървят, така както вие искате. Бъдете уверени в своите способности. Ако водите някакви битки или спорове ви очаква победа. Усилията ви ще бъдат възнаградени във всички направления от вашия живот.
В любовен план важна фигура ще бъде вашия мъж ( сериозен партньор), който е делови, обичащ да доминира ( ако сте мъж това сте вие). От него може да очаквате закрила и подкрепа, напътствия. Той е отговорен човек, но доста сдържан в показването на емоциите си, ръководи се според разума и логиката. За него е най-важна е работата и действа винаги според определени правила и държи на точността, дисциплината и сигурността. Отношенията ви са стабилни, но в тях липсва емоцията.
През този период избягвайте да си правите илюзии за нещата свързани с любовта. За тези които са необвързани ще има различни възможности за избор на партньор. Погледнете трезво на ситуацията и изберете кое е преоритет за вас и кое не е. Изберете мъж , който е сериозен и стабилен .
Това което отминава е един период на изолация, на бездействие, на почивка, рутина и умора. Ако някои сте били болни или в отпуска този период ще приключи през тази седмица. При други, ако имало пауза в отношенията или дистанцираност също ще приключи това през тази седмица.
В професионален план нещата ще се развиват в благоприятна насока, очакват ви добри емоции на работното място, повишение и стабилни доходи.Разумен практичен подход ще води до стабилен напредък. Възможно е да си имате работа с проницателна делова жена. В работата ще има хармония и разбирателство с колегите.
Финансово ще сте добре и доходите ви ще бъдат стабилни, ще има нови приходи. Някои ще получат подарък от мъж, а други ще използват своя бизнес нюх, с който ще си докарат добри печалби.
Това което предстои е да вземането важно решение. Търсене на вътрешен баланс. Нужно е да приемете чуждата гледна точка. Опити да се запази положението, което е на ръба, скептицизъм, нежелание или неспособност да се направи избор и да се вземе окончателно решение. Трябва да усъвършенствате своите качества, да положите труд, дисциплина и отговорност. По отношение на личен план трябва да положите усилия отношенията ви, да се подобрят и да преминат на нов етап.
Съвет :Когато сте изправе­ни пред дилема и не знаете точния отговор, смело се доверете на своята интуиция. Зала­гайки на предчувствия­та, вие също ще правите грешки. Но несравнимо повече грешки ще направите, ако се вслушвате единствено в гласа на разума. Ако е нужно да вземете решение, никой по-добре от душата ви не знае какво трябва да се направи. Често е мно­го трудно да се разбере какво именно ви подсказва душата. Но може напълно точно да се определи дали решението на разума й харесва. Душевният комфорт в отговор на взетото от него решение е сигурен кри­терий за истината.
снимка Vesi Lina