Обща енергия за периода 15 -21 ноември

Сподели
Може да последвате Vesi Lina в платформата Youtube на нейния канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене
Някои от вас може да имат конфликтна ситуация, но в нея ще заемат изгодна позиция. Ще защитават своята гледна точка и правота устремено. Може да усещате нападки от различни страни, но вие ще спечелите. Възможно е да имате усещането, че някой оказва натиск върху вас. За да преодолеете трудностите, трябва да съберете цялата си вътрешна сила и решителност. Имате преимущество, макар, че още не го забелязвате. За да успеете, трябва да отстоявате позициите си. Предаността към делото ви, ще доведе до победа … Имате достатъчно сила и упоритост да участвате в състезанието или да дадете отпор на конкуренцията. Не се предавайте . Ако положите усилие, непременно ще победите.
Упоритят труд и мъдрите мисли, ще бъдат добре възнаградени.
В любовта главна роля ще играе мъж, който е интелигентен, властен, решителен, жесток, трезвомислещ човек, ако сте мъж вие ще играете подобна роля. Ще има изясняване в личните взаимоотношения, но това може да е съпроводено с отчуждение. Рационалният поглед на ситуацията ще помага да се открият грешните модели на поведение и по този начин да постигнете изцеление. И когато се чувствате зависими или изправени през сложни, неразрешими проблеми, следва изказване на проблемите , за да се решат. Този мъж не се ръководи от чувства, гледа рационално на ситуацията, търси във връзката забавление, нещо неангажиращо , приятелство. А при някои има намеса на трето лице в отношенията.
В семейството нещата ще са стабилни, спокойни. Ще постигате желаното с усърдие, търпение и постоянство. Важно е да имате доверие на близките и да уважавате тяхната свобода и независимост.
В работата ще работите според призванието си, ще се наслаждавате на работата. Ще имате способност да вдъхновявате и убеждавате другите, оживена и забавна творческа среда, работа в екип, в който взаимно ще си понагате. Контрол над ситуацията, наличието на власт, авторитет (ако не поради висока позиция, то поради лична харизма). Самореализация, саморазвитие и самообразование.
Професионален триумф, награда, признание, заслужени отличия. Успешна кариера, професионално израстване.
Във финансов план ще настъпи глобална промяна на вашето благосъстояние. Ще бъде много труден период, намаляване на доходите. Трудна ситуация, кобаче ще приключи скоро.
Нови неща : Ще бъдете в състояние да започнете ново начинание. Подгответе се в къщи, това ще ви даде предимство над другите. Вашата внимателна и усърдна работа ще бъде възнаградена и в бъдеще ще се подобри финансовото състояние. Начинанието ще доведе до бавен, но сигурен напредък. Може би ще получите писмо, което ще окаже влияние върху бъдещия ход на събитията. Шанс , тласък за действие ще имате и в емоционалната сфера.Вашата интуиция и предвиждане ще бъдат верни помощници. Обърнете особено внимание на сънищата и сигналите, които изпраща вашето подсъзнание.
Може да бъде изображение с текстово съобщение

PS: Подредбата е от общ характер за индивидуална лична подредба ми пишете на лични съобщения  Vesi Lina. Ще се радвам да споделите до колкото тази подредба ви резонира!

Желая ви успешна седмица!