Обща енергия за периода 25- 31 октомври

Сподели
Може да последвате Vesi Lina в платформата Youtube на нейния канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене
Периодът ще бъде много емоционален за вас . Като емоциите ще са доста бурни, ще сте склонни да се борите за своите права, за своите чувства или материално състояние. Ще бъдете пълни с енергия и готови да действате, за вас ще бъде много важно да заявите себе си (дори ако се наложи да ударите с юмрук по масата). Няма да се страхувате да влезете в конфликт, нетърпеливи ще сте и няма да сте склонни към компромиси.
Ще сте енергични, способни на много, ще изпитвате безгранична увереност в собствените си сили и чувства. Финансовите неща ще са основна тема за вас в периода и ще се налага да водите битка, за да запазите своето благосъстояние.
Отношенията ще са хармонични, допълващи се. Неравностойни, но допълващи се. Единият от партньорите ще влиза в ролята на гуру, а другият ще го осигурява финансово. И двамата ще са щастливи, защото отношенията са взаимно изгодни. Сякаш някой ще се опита от вас , чрез подаръци да печели чувства и хармония в отношенията. Единият партньор може да проявява повече егоизъм във връзката.Всички планове и идеи за човека, когото обичате, ще се сбъднат. Отношенията ще се затоплят и изяснят.
По отношение на семейството ще изиграе важна роля вашият съпруг или друг по-възрастен член на семейството.Той ще ви даде подкрепа и защита, които ще помогнат за решаването на текущи проблеми, този мъж е грижовен и лоялен, но и доста авторитарен и може да налага своята воля над вас .
Основният проблем е, че сте уловени в илюзията за връзка( брак). Копнежът ви за любов и приятелство е просто мотивация за развитие. Ако сами не спукате сапунения балон на илюзиите, тогава ще се изгубите в тях. Връзките са измамни и чувствата в тях има разминаване между вашите очаквания и реалността. Разминаване в гледните точки на вас и партньора ви. С него сте отдалечени или с близките в семейството. Колкото по -голямо е разстоянието, толкова по -силна е любовта, защото това което ви липсва допълвате с вашите мечти. Когато се приближите до любимия, целият му чар изчезва. Когато се сблъскат с реалността, отношенията могат да се разпаднат. Любовната лодка се разби в ежедневието и малките битови проблеми.
В работата ще трябва да проявите типично мъжки качества -воля, смелост, постоянство, сила, решителност, логика. Вие ще носите голяма отговорност за целия бизнес, осигурявате лидерство, сами ще взимате решения или сте под ръководството на мъж, който ще наблюдава как си вършите работата . Ще се наложи да учите още , да усъвършенсвате своите умения или да обучавате някой.
По отношение на финансите.
Финансовото положение ще е тежко, много големи сметки , борчове или непредвидени разходи. Ще имате тревожност по отношение на парите. И ще търсите пари. Финансова нестабилност, малки еднократни печалби. Струва си да се въздържате от вземане на важни решения и покупки. Изчислете отново всички разходи и се въздържайте от излишни рязходи. Съществува голям риск да направите грешен ход или да вземете лошо решение свързано с финансови въпроси.
Новото което предстои е обръщане на сегашната ситуация, настъпване на промени. Преодоляване на трудности, решения на все нови и нови задачи, правене на планове за бъдещето. Промяната на условията около вас ще влияе на промяната в настроението ви и дори физическото ви състояние. Някои от вас ще имат кратко пътуване. Някои ще бъдат поканени на сватба или романтична среща.
Основният проблем е, че се опитвате да разберете собственото си щастие чрез други хора. Надявате се някой друг да ви обича. Искате да се потопите в тези топли лъчи.
Създайте съвместни планове с партньора. Заедно можете да откриете пътя, който свързва вашите сърца . И заедно да поемете по пътя в живота.
PS: Прогнозата е от общ характер за индивидуални консултации може да пишете на Vesi Lina