Обща енергия за периода 11- 17 октомври

Сподели
Тук може да прочетете какво Ви очаква през периода  11-17 ОКТОМВРИ направена от Vesi Lina, Youtube канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене

Тази седмица ще сте много емоционални, независимо, дали сте мъже или жени ще сте в женската енергия – любов, мекота, нежност, творчество, интуиция.
Предлага се възможността да погледнем в душата си и да помислим, какви чувства предизвиква дадено събитие. Вашата интуиция и предвиждане ще бъдат верни помощници. Обърнете особено внимание на сънищата и сигналите , които изпраща вашето подсъзнание. Един любящ приятел може да ви помогне или вие сами ще имате възможността да покажете своята загриженост към хората. Може би майка ви или друга важна жена, ще играе значителна роля в бъдещите събития.
В любовта ще сте много объркани, емоционални, тези които са необвързани може да се чувстват много самотни. Тези които са обвързани във връзката ви е възможно да има, ако не очевидна лъжа, то поне някои скрити мотиви, нещо което партньорът предпочита да пази в тайна. Разбира се, това е изпълнено с неискреност, което от своя страна е изпълнено с разочарование. Тук е възможна двойна игра , елемент на измама и неискреност, който винаги възниква, когато не може да се каже цялата истина.
Възможно е в семейството ви да има лъжи, манипулации във взаимоотношенията, както и негативни въздействия. Ще се наложи да решите сами някои проблеми. Ще сте доста находчиви и изобретателни.
По отношение на работа – успех в кариерата, постигане на стабилност, успешно изпълнение на започнати проекти. Новооткрит просперитет. Екипен дух, ефективното и забавно сътрудничество, с колегите. Работата ще се възприема като изкуство, рутинните неща се извършват без напрежение, наоколо ще цари истинска доброжелателност и атмосфера на взаимно доверие.
По отношение на парите, те няма да се появят сами. Ще трябва да се борите, за да подобрите финансовото си положение. Труд, работа, инвестиране на време, за да печелите повече и да „живейте като хората“, борба за печалба, късмет и може би борба за запазване на това, което вече е налице. Внимавайте да не станете жертва на финансови измами. Ако се борите за своето ще имате финансови възможности.
Стабилен напредък ще имате в изпълнението на идеите си . Нещата ще тръгнат нагоре. Идеите ви ще се материализират, замисленото се реализира, мечтите ще се сбъднат, но това ще се случва благодарение на усилията ви, които ще бъдат оценени от другите хора.
Картите ви съветват да запретнете ръкави, да работите упорито, да изпипвате детайлите , да правите внимателно планове и ще се радвате на успех!

Снимка Vesi Lina

 

Pixabay