Отслабнали с десетки килограми показаха, че кожата на тялото им е в перфектна форма

Александра Иванова, авторката на хитовите книги „Размерът има значение (Размерът на талията)“ и „Размерът 2. НАРЪЧНИКЪТ“ и Атанас Узунов, чиято впечатляваща история Алекс представя във втория том, показаха, че отслабването с 40 до 60 кг е напълно възможно и резултатът може да бъде траен, а пътят до него не особено труден. Двамата дори се осмелиха да покажат, че кожата – на коремите им и на ръцете на Алекс се е прибрала и обясниха защо и как се случва това.

Високомазнинното нисковъглехидратно хранене е тяхната тайна на успеха. „Това е храненето на нашите баби и дядовци, лишено от захар, от преработени индустриални храни, бяло брашно, олио, токсини, оцветители и прочие“, подчерта Александра и изброи кои са най-полезните храни в менюто на българина от време оно, които могат да се възприемат дори като афродизиаци – лютите чушки, червеното вино, яйцата от „газени“ кокошки.

Александра показа пред водещата на предаването „Добър ден с БНТ 2“ Тони Рапонска някои от роклите, които е носила преди да свали от себе си 42 кг. Авторката на „НАРЪЧНИКЪТ“ разкри, че през последната година, в която е тежала 100 кг, дори не й се е излизало от къщи, не си е купувала нови дрехи, носела е анцуг, който вече не пази и всъщност няма дрехи от периода, в който е била най-пълна. „Работех от вкъщи на компютър и изобщо не ми се показваше навън. А когато се случваше да изляза, се случваше да ми отстъпят място в автобуса, защото ме мислеха за бременна. Срамувах се в такива моменти“, откровена е до болка Иванова, каквато е и в книгите си. Тя признава и че в течение на първия период на своето отслабване – в който за 3 месеца сваля 18 кг, просто не е можела да повярва, че това се случва и че ще може да задържи и подобри състоянието си. И тогава, за да „не урочаса“ положението, не е бързала да си накупи нови дрехи.

Но вече трета година Александра няма йо-йо ефект, простила се е напълно със стария си гардероб и потиснатото си самочувствие и се радва, че чрез книгите си помага на много други хора да тръгнат по нейния път.

Атанас Узунов е свалил 60 кг за година и половина. Бил е 130, а сега е 70 кг. Двигател на промяната му са станали сериозни здравословни проблими. „Изплаших се за здравето си, бях само на 35 г., с малко дете“, казва той. Сега Александра и Атанас помагат и на други хора, давайки съвети и във фейсбук група с над 40 хил. последователи от цял свят.

Ще можете да видите на живо и двамата на 9 ноември, следващия четвъртък, от 19 часа на премиерата на новата книга на Александра Иванова „Размерът има значение 2. НАРЪЧНИКЪТ“, която е на пазара с логото на издателство „Милениум“. Събитието ще се състои в ресторант-пицария „Дон Домат“ на ъгъла на столичните улици „Триадица“ и „Веслец“. Добре дошли са всички, които се интересуват от здравословно хранене и отслабване.

Цялото интервю на Александра и Атанас с Тони Рапонска по БНТ 2 можете да видите тук: https://zatebbg.net/gledaite-ni-po-bnt-ot-13h/

Aлександра Иванова показа корема и ръцете си. Те с нищо не издават, че до преди три години е тежала с 42 кг повече.

 

Атанас Узунов също е неузнаваем след като от 130 кг е свалил 60 за година и половина. Няма и след от увисване на кожата.

  

Книгите на Александра Иванова можете да поръчате на тел.: 02/879 40 06, на email: sales@milleniumbg.eu или през сайта www.milleniumbg.eu

 

Източник: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *