Прости обрати на класическия червен цвят.

Сподели

Месец декември се свързва с червения цвят –  дрехите на Дядо Коледа,  Играчките за елха,  украсата,  свещите,  и един красив акцент не на последно място е маникюра.

Сега е времето да извадите тънката четка и ацетона, защото е време за класически червен маникюр, който може да направите сами у дома.

Метална луна

Смелият червен основен цвят се усилва от металната луна в основата. Изберете златен блестящ цвят и се чувствате фантастично.

Дизайн от @paintboxnails

Когато се съмнявате, изберете червени нокти + класически лунни силуети 💌 ⠀⠀

Червено омбре

<p>С Хелоуин зад ъгъла, това вампирско омбре е изтънчен начин да отпразнувате празника.</p><p><em data-redactor-tag="em" data-verified="redactor">Дизайн от  ;<span class="redactor-invisible-space" data-verified="redactor" data-redactor-tag="span" data-redactor-class="redactor-invisible-space"></span></em> <a href="https://www.instagram.com/p/9OsRPGQ3xi/"><em data-redactor-tag="em" data-verified="redactor">@karengnails</em></a> </p>

Това вампирско омбре е фин начин да отпразнувате своя вътрешен мир

Дизайн от @karengnails

Метално докосване

<p>Направете червен нокът моментално бляскав с метален акцент. Започнете с прозрачен основен слой, след това боядисайте полумесеците си в златисто. Оставете да изсъхне, след което напълнете останалата част от нокътя с любимия си червен лак. Завършете с топ лак. </p> <p><em data-verified="redactor" data-redactor-tag="em">Дизайн от <a href="https://www.instagram.com/p/BMwmq99gs-B/" data-tracking-id="recirc-text-link" target="_blank">@nail_unistella</a></em></p>

Направете мигновено червения нокът по-бляскав с метален акцент. Започнете с прозрачен основен слой и след това боядисайте полумесеците си в златисто. Оставете да изсъхне, след което напълнете останалата част от нокътя с любимия си червен лак. Завършете с топ лак.

Дизайн от @nail_unistella

Летен червен цвят

Дизайн от @paintboxnails

Дизайн от @paintboxnails

Деликатен детайл

Лак за нокти, Нокти, Червен, Пръст, Маникюр, Грижа за ноктите, Козметика, Кожа, Портокал, Материално свойство,

Технически е червена мандарина, но изглежда толкова добре, че сме готови леко да нарушим правилата. Този дизайн е гарниран с деликатен дизайн на листа на безименния пръст. Много фина и красива.

Дизайн от @oliveandjune

Класически червен маникюр

Дизайн от @paintboxnails

Дизайн от @paintboxnails

Дизайн от @paintboxnails

Дизайн от @paintboxnails

 

Тъмно червена череша

Тъмно червени нокти. Идея за декември месец♥️

Дизайн от @paintboxnails

Търсите нещо малко допълнително в златист цвят?

Идеалното докосване на вашите класически червени празнични нокти 🎁✨

Дизайн от @paintboxnails

Празнични звездиНокти, Лак за нокти, Пръст, Маникюр, Грижа за ноктите, Червен, Козметика, Ръка, Пръстен, Материално свойство,

Всеки ден е четвърти юли с това изкуство за нокти. Червеното базово покритие е подсилено с големи звезди, които покриват целия нокът.

Дизайн от @aliciatnails

Дизайн от @karengnails

Анимационни нокти

Лак за нокти, Маникюр, Нокти, Грижа за ноктите, Червен, Пръст, Козметика, Красота, Сервиз, Материално свойство,

Насочете вътрешната си Betty Boop с този дизайн. Боядисвайте ноктите с червено основно покритие, след което използвайте четка, за да очертаете целия нокът. След това създайте 3D ефекта, като добавите бели детайли към външните ръбове. Покрийте с лъскаво горно покритие и сте готови.

Дизайн от @nailsbymei