Авторката на „Размерът има значение…“ 1 и 2 ще разкрие гореща новина пред Милен Цветков тази нощ

Пикантна новина ще разкрие Александра Иванова в „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия тази нощ. Авторката на „Размерът има значение“ 1 и 2 ще гостува предприемиерно в предаването, което стартира от 0:00 часа.

Александра ще представи новата си книга – хита за отслабване и оздравяване „Размерът има значение. Наръчникът“, която излезе на пазара наскоро и представя детайлно разработената революционна система за отслабване. Книгата не оставя никакви колебания относно това как точно да се прилага методът, с който Иванова успява да свали 42 кг за 9 месеца. Но авторката ще обяви пред тв водещия и новината и за едно друго свое амплоа, в което се чувства съвсем намясто, радвайки се на подобрената си секси фигура и женствено излъчване.

Александра Иванова и издателство „Милениум“ канят всички, които се интересуват от оздравяване чрез хранене, подмладяване и сваляне на килограми в четвъртък от 19 часа на официалната премиера на книгата. Събитието ще бъде в ресторант „Дон Домат“ на ъгъла на столичните улици „Веслец“ и „Триадица“. Наред с авторката книгата ще представят журналистът и писателят Любен Дилов-син и психотерапевтката – специалист по проблемите на храненето Детелина Стаменова. Специално за събитието чак от гр. Любимец пристига и Нели Янева – една от най-запалените последователки на системата на Александра. Тя ще разкаже как е успяла за по-малко от година да отслабне с почти 50 кг и също се е променила до неузнаваемост.

Източник: ПИК

Източник: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *