Кажете „да“ на годежните пръстени с ръб

Сподели

Заключването, както научихме тази година, е най-добрият тест за издръжливост за всяка област в живота ни: най-вече в нашите взаимоотношения. Изглежда, че много от тях излизат като победители, като бижутерите отчитат скок в покупките на годежен пръстен за тези, които са се радвали на затворени отношения в непосредствена близост.

1. Кимаи

кимай пръстен

Изящната марка бижута Kimaï, която защитава използването на лабораторно отглеждани диаманти в съвременните си бижута, току-що пусна първата си колекция от годежни пръстени. The Perfectly Imperfect collection се състои от шест изработен по поръчка парчета. Ръчно изработени в тяхното студио в Антверпен, използващи 18-каратово рециклирано злато, пръстените могат да включват всеки диамантен карат или изрезка по ваш избор.

2. Алмасика

годежен пръстен almasikaБазираната в Чикаго марка бижута Almasika играе с прости геометрични концепции, за да създаде уникални обрати на класически парчета. Пръстенът Universum, част от колекцията Sagesse, обгражда традиционния централен диамант с хипнотизиращи кръгове за изваян ансамбъл на годежен пръстен.

3. Телма Уест

Роденият в Нигерия гемолог Телма Уест комбинира африкански диаманти с етичен произход с рециклирани скъпоценни камъни за едноименната си бижутерска марка. Нейният изцяло женски екип донася нова естетика на пазара на диаманти със съвременни дизайни като този пръстен Rebel Black. Традиционен крушообразен диамант е прегърнат от усукване от 18-каратно черно злато в смел класически стил.Западът на Телма

4.Катким

Катким пръстен

Катрин Ким е базираната в Лос Анджелис дизайнер зад марката изящни бижута Katkim. А бижута образование както на Central Saint Martin’s и New York’s Fashion Institute of Technology в Ню Йорк означава Kim’s style е фино усъвършенства, а тя е направила комбинация от Диамантеният пръстен с Floating Asscher бележи подпис за нея: като завърта традиционното позициониране буквално върху главата си, тя наслаждава елементите, които правят годежен пръстен толкова ценен, като същевременно, който често липсва от този най-романтичен аксесоар.

5.Maison Dauphin на пазар Dover Street

Мезон дофин пръстен

Едноименната марка бижута на Charlotte Dauphin de la Rochefoucauld’s  е синоним на скулптурен дизайн. Нейните бижута често предлагат неочаквани качества: в този пръстен от розово злато, поставянето на диаманта извън центъра, в комбинация с изчистения пробив на традиционния кръг, представлява шикозна и модерна алтернатива за годежен пръстен.

Кажете „да“ на годежните пръстени с ръб има още много красив избор: