„Сексът и градът“ идва премиерно този декември. Ето 13 неща, които трябва да знаете за новия серил

Сподели

Сексът и градът официално се завръща в телевизиония ефир още този декември с „ И просто така“ , лимитираната серия на HBO Max ще събере отново Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис като техните героини са Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк.

Новите 10 серии ще разказват за живота на героините, които вече не са на по двайсет и няколко-трийсет години, а на 50. 

Както сте забелязали името на Ким Катрал липсва между тях. Тя беше в ролята на пиарката Саманта Джоунс в поредицата, няма да се върне за минисериала. „Саманта не е част от тази история. Но тя винаги ще бъде част от нас. Без значение къде се намираме или какво правим „, написа Паркър в Instagram в отговор на коментатор, който намекна за слуховото напрежение на Паркър със съ-звездата Катрал.

Снимка © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved

 

„Никога не бих се завърнала. Не е за мен. Живота ни учи на много, като аз научих, че трябва да работя с добри хора и да се забавлявам“, сподели пред медията Mail Online звездата Ким Катрал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поредицата се завръща…, след 23 години след първия си епизод

За първи път е излъчен на 6 юни 1998 г., а последния е на 22 февруари 2004 г. в 6 сезона.

Каква е била сделката с оргиналния „Сексът и града“?

През 1998 година на екран излиза сериалът на НВО представяйки четири жени около и над трийсет години, ориентирващи се към кариерите си, с много впечатляващи изпълнени гардероби с дизайнерски дрехи, силно женско приятелство и любовен, сексуален живот.

Коя е Кари Братшоу?

Нека си припомним за една от геройните, а именно Кари, тя е разказвач, писател, живее в студио в Нюйорския горен източен край, има седмична колона „Сексът и града“.

Тя е  позната като „най-добрата свободна девойка“, въпреки че има дългогодишна връзка на „on-off““ с мистериозния Mr. Тузара.

рестартирайте секса и града
Getty Images HBO

Прочетете още

„Сексът и градът“ с нови 10 епизода по HBO Max.

Коя е Шарлът Йорк?

рестартирайте секса и града
Getty Images HBO
Актрисата, която изпълнява ролята на Шарлът Йорк е от Кристин Дейвис, която работи в художествена галерия, докато копнее за съпруг и деца. В крайна сметка тя се омъжва за Хари Голденблат, осиновява една дъщеря Лили и има друга на име Роуз.

Коя е Миранда Хобс?

рестартирайте секса и града
Getty Images HBO
Синтия Никсън (сега известна еднакво с политическите си действия, които се кандидатираха за губернатор на Ню Йорк миналата година) изигра Миранда Хобс – впечатляващата феминистка адвокатка, която в крайна сметка се оказа със симпатичния Стив и сина им Брейди.

Пандемията от COVID-19 ще играе роля.

В интервю за Vanity Fair , Паркър разкри, че пандемията ще окаже влияние върху И просто ей така … , който е настроен да започнете да снимате в 2021 г. Паркър заяви пред изданието, че COVID-19 в сила от Ню Йорк ще „очевидно бъдете част от сюжета, защото това е градът, в който живеят тези герои … И как това промени отношенията, след като приятелите изчезнат? Имам голяма вяра, че писателите ще проучат всичко това. „

Тя продължи: „Мисля, че Синтия [Никсън], Кристин [Дейвис] и аз всички сме развълнувани от изминалото време. Знаете ли, кои са те сега на този свят? Приспособили ли са се? Каква роля са играли? Къде са се провалили като жени, като приятели и как намират пътя си? Движили ли са се с инерция? Приличат ли на някои хора, които са объркани, заплашени, нервни [от това, което се случва по света]? Толкова съм любопитни и развълнувани да видят как писателите си представят тези жени днес. “

Знаеш ли, че

Сериалът е базиран на едноименната книга на авторката Кендис Бушнел, продължи шест сезона и след това се завърна с два филма след четиригодишна пауза.

Интерени ФАКТИ за новия сериал

1 .Никсън и Дейвис потвърдиха новината в Instagram на 11 януари 2021 г., като обявиха, че сериала част от Сексът и града ще се казва And Just Like It – И просто така

2. 10 епизода – всеки с продължителност 30 минути.

3. Описано като „нова глава“ в света „ Сексът и градът“ , базирано на книгата на авторката Кандис Бушнел и телевизионния сериал на Дарън Стар (който наскоро насочи вниманието си към създаването на Емили в Париж за Netflix).

„Сериалът ще проследи Кари, Миранда и Шарлот, докато се ориентират в пътуването от сложната реалност на живота и приятелството през 30 -те години до още по -сложната реалност на живота и приятелството през 50 -те години“, се казва в синопсис на And Just Like ThatИ просто така.

рестартирайте секса и града
Getty Images
Каква е връзката им със социалните медии? Какво се е променило? Какъв е животът им? За Кари, която няма семейство извън приятелствата си, къде е тя в професионален план? Как всички тези политически промени са повлияли на нейната работа? Тя все още ли пише колона? Написала ли е още книги? Или тя има подкаст? Какво означава модата за нея сега? Как са се променили или не са се променили приятелствата и е нараснал нейният социален кръг? “
4. На 9 юли Паркър, Никсън и Дейвис споделиха снимката от първия поглед от „ И просто така“, на която бяха представени техните герои, Кари, Миранда и Шарлот, които правят тази толкова позната разходка по улица в Манхатън:

5. Потвърдено е, ще излезе през декември 2021 г. по HBO Макс.

Кристин Дейвис Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън на снежна площ и просто така
Кристин Дейвис, Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън се виждат на снимковата площадка на „И просто така …“ 
Джеймс Девъни/GC Images/Getty Images

Преди да бъде публикувано официално официално издание, съобщение за пресата през август показа „And Just Like That …“ беше средно есенните програми на HBO Max.

6. Изпълнител на HBO разкрива, че геройнята на Саманта ще бъде премахната от сериала, но с достоверна причина.

Getty Images

Getty Images

В интервю за TVLine през февруари главният директор по съдържанието на HBO Max Кейси Блойс обясни как сериала ще се справи с  отсъстрието на Ким Катрал като Саманта Джоунс.

„Точно както в реалния живот хора влизат в живота ви, хората си тръгват“, казва Блус. „Приятелствата избягват и започват нови приятелства. Така че мисля, че всички са много показателно за съответните етапи, съответните етапи от живота.“

7. Г -н Биг, изигран от Крис Нот, ще бъде в новата поредицата.

Сара Джесика Паркър и Крис Нот видяха снимките на „И просто така ...“ в Ню Йорк
Сара Джесика Паркър и Крис Нот са видяни на снимките на „И просто така …“ Gotham/GC изображения

Накъде без Тузара, ролята на г-н Биг е наемоционално недостъпен любовен интерес към Кари във всичките шест сезона в оригиналния серил Сексът и града и във двата игрални филма.Изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг потвърждава през май, че Нот ще се върне, за да играете роля на г -н Биг.

„Аз съм развълнуван да работя отново с Крис в рамките на„ И просто така … ““, каза Кинг  в изявление . „Как бихме могли да направим нова глава от историята„ Сексът и градът “без нов господин Биг?“

8. Сарита Чоудхури, Никол Ари Паркър и Карън Питман се присъединяват към актьорския състав.

През май 2021 г. TVLine съобщава, че „драматично увеличават социалния кръг на Кари, Миранда и Шарлот“.

Tри от които са цветни жени. Месеци по -късно се разбра кои ще бъдат:

Сарита Чоудхури ще изиграе Seema Patel, собственоръчен електромобилен брокер за недвижимиимоти в Манхатън.

Паркър ( Empire, Чикаго PD ) ще бъде Лиза Тод Уексли, документалист и майка на три деца на Park Avenue.

Питман ( The Morning Šou) , Люк Кейдж ) ще играе д -р Няя Уолъс, блестящ и предизвикващ професор във Юридическия факултет в Колумбия. 

нов актьорски състав

Паркър, Питман и Чоудхури

Getty Images

9. Сара Рамирес се присъединява към актьорския състав.

Звездата от Анатомията на Грей Сара, Рамирес ще играе нов герой, Че Диас, небинарен комик, който е домакин на подкаст, който редовно включва Кари Брадшоу.

10. Патриша Фийлд няма да бъде част от екипа на „И просто така“.

Емблематичният дизайнер на костюми в „ Сексът и града“ няма да бъде и„ И просто така .

11. Шарлот се разхожда с ново куче.

Дейвис беше видян да снима сцена за „И просто така“ с булдог, а не с любимото куче на Шарлот, Елизабет Тейлър. Какво може да се е случило с нейното знаменито кученце? Независимо от откриването, изглежда, че е останала вярна на своите фирмени аксесоари за кучета Burberry.

наблюдения на знаменитости в Ню Йорк, 12 юли 2021 г.
GOTHAM GETTY IMAGES

12. Изтекъл сценарий, който разкрива обрат за отношенията между Кари и Биг (Тузара).

Интернет беше пълен с новини за изтеглен сценарий от И просто така … , който съпоставя съобщенията разкрива, че Кари, сега подкаст водища, е в развод с г -н Биг (Крис Нот).

Една част гласи: „Записвах подкаста, измивах коси си. Да, не ядох и не спя, но поне се чувствам добре за брака си. Сега съм само един от съпрузите, за които се грижиш?“

13. Кари и Тузара изглеждат уютни на нова снимка.

Паркър и Нот споделиха преди време в Instgram, за да споделят снимки на Кари и Биг, събрани отново, направени на снимкова площадка.

Паркър надписа снимката: „Тези 2. Обзалагам се, че оставам до късно този вечер. X, SJ.“