Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 6 – 12 ноември

В седмицата на официалната й премиера книгата „Размерът има значение 2. Наръчникът“ на Александра Иванова, следвана от „Размерът… 1“ отново е на челна позциция. Като се има предвид, че „Размерът има значение (Размерът на талията)“ вече повече от година не слиза от върха на класацията, разбираемо е и, че наръчникът към него поражда същия интерес.

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 6 - 12 ноември

Веднага след хитовите пътеводители за оздравяване и отслабване се подреждат три прекрасни литературни творби на англоезични автори от световна величина – най-новата книга на „Милениум“ – романа „Чудото“ на Ема Донахю, която се прочу със „Стая“ и неговата холивудска версия; интригуващата панорама от герои, които съставят образа на мъжа на ХХI век – „Мъжът, какъвто е“ на нашумелия английски автор Дейвид Салаи и романът „Добри дни, лоши дни“ на австралийката Мелина Маркета

1.„Размерът има значение 2. Наръчникът. Как да отслабнем завинаги“, Александра Иванова – Това е наръчник, в който нагледно и подробно са разкрити конкретните стъпки от революционната система за отслабване, с която авторката сваля над 40 кг за 9 месеца. Книгата изчерпва всички въпроси, които са останали у читателите след запознаването им с най-успешния до днес метод за оздравяване и постигане на оптимално телесно тегло, описан в „Размерът 1“.

2. „Размерът има значение (Размерът на талията). Или как промених живота си с удоволствие“, Александра Иванова – Тв продуцентката споделя с увличаща искреност всички емоции, през които минава всяка жена, страдаща от наднормено тегло. Разкрива как е успяла да пречисти организма си, да задвижи метаболизма си, да оздравее и да отслабне без сложни диети и усилия на волята.

3. „Чудото“, Ема Донахю – Едно 11-годишно момиче не се е хранило от над 5 месеца и млада медицинска трябва да установи дали това е чудо, религиозна мистификация или пък страшна смейна тайна е причината за състоянието му. Разказ за сблъсъка на силни воли, за играта на вяра и доверие, която променя и двете.

4. „Мъжът, какъвто е“, Дейвид Салаи – Изключителен роман в разчупената форма от девет истории, които представят една обща централна тема – какво е да си мъж през XXI век в глобализираща се Европа. Авторът е отличен с номинация за „Букър“ за майсторски написаната творба.

5. „Добри дни, лоши дни“, Мелина Маркета – История за един пречупен и противоречив герой, който авторката умело изгражда наново, дума по дума. Възхитителна проза за слабостта и силата на семейството, за дългия път, по който ни повежда скръбта, за обичта, смеха и разочарованията, сплотяващи хората.

Книгите на „Милениум“ можете да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (от 9 до 16 ч. в делничните дни), на email: sales@milleniumbg.eu или в сайта www.milleniumbg.eu. При поръчка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Можете да ги откриете и на столичните aдреси: ул. „Николай В. Гогол“ 24, ет. 1, ап. 1А (входът е на ул. „Янтра“) и бул. „Мария Луиза“ 92, ет. 3.

Източник: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *