Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (1-7 януари)

  1. „Размерът има значение. Наръчникът.“  и „Размерът има значение (Размерът на талията)“, Александра Иванова – Първата от книгите разкрива системата, по която авторката сваля 42 кг за 9 месеца без глад и усилия на волята. А втората част детайлно описва как стъпка по стъпка да следваме принципите, помогнали на Александра и на много нейни последователи да постигнат оптимална физическа форма.

    2. „Мрън-мрън“, Недялко Йорданов – Най-новата стихосбирка на поета представя творби, наситени с обич, тъга, тревога за бъдещето на родината и на младото поколение. В нея ще откриете и прекрасната му поема, посветена на Левски.

    3. „Интервюта с Путин“, Оливър Стоун – Хитовото документално заглавие събира разговорите между руския държавник и американския режисьор, проведени в продължение на множество срещи. Владимир Путин отговаря открито на многопосочни въпроси от личен и международен характер.

    4. „Голям кулинарен речник“, Александър Дюма – Увлекателният том на бащата на „Тримата мускетари“ не е просто сборник с описания на храни, рецепти, менюта и кралски трапези, а и пъстър калейдоскоп от увлекателни и майсторски разказани истории.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *