ТВ продуцентът Александра Иванова свали 45 килограма и започва предаване

Битката с наднорменото тегло й отнема девет месеца, в които се подлага на драстичен хранителен и спортен режим

Очаквайте пилотния епизод тази неделя, 19 ноември, точно в 20:00 часа. Само по Code Fashion TV.

След години криене зад кулисите на култовото предаване „Огледала”, „Клуб Нюз”, над 200 музикални клипа и телевизионните варианти на редица конкурси за красота и работа в телевизионната журналистика, Иванова застава от другата страна на камерата. Поканата идва от собственика на Code Fashion TV, Мария Бонева.

Днес 46 годишната Алекс е в най-добрата си форма. В момента бившият телевизонен продуцент съчетава снимките за коментарното студио „FaceControl” с висшето си образование.

„Като студент по богословие, мога да кажа, че съм предприела кръстоносен поход срещу лошия вкус” – споделя Александра и допълва – така се стигна и до „FaceControl” Коментарното студио ще осъжда престъпленията към добрия вкус. Първата тема е посветена на жената, която отнесе на-много критики в интернет пространството „Генерал Деси, жената, която умее да вбеси хората, които демонстрираха лошия си вкус публично.” В пилотиня брой, президентската съпруга, Александра Иванова, ще обсъжда в компанията на пр-експерта и специалист по протокол Ива Екимова, арт-директора на Code Fashion TV Антон Узунов и ценителя на женската красота Любен Дилов-син.

Броени дни преди избора на най-сексапилната претендентка за титлата, „Плеймейт – пиршество на кича?” е актуалната тема, която водещата ще дискутира със своите гости.

„Медиите и социалните мрежи ни заливат с информация и лош вкус. Модни гафове, кич, ПР издънки и пошлост” – коментира водещата старта на предаването си и допълва: „За първи път в България стартира предаване за професионална, модна и светска критика. Безпощадните коментари и професионални анализи на визии, клипове, реклами, поведение в общественото пространство, протоколни и модни гафове ще бъдат акцент на Facecontrol.

Всяка неделя от 20.00 и повторение 00.00 часа само по Code Fashion TV.

Източник: Code Fashion TV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *