Тъмната страна на Холивуд: звездите с хранителни разстройства

Сподели

Колкото и да е желана, славата има и своята тъмна страна, особено когато звездите са млади и все още изграждат характери.

Често младите артисти са подложени на огромен стрес и напрежение, които дават отражение в хранителни разстройства и депресия.

Може да сте запознати с историите на някои от тях, но за други не сте и подозирали, че са страдали от подобен проблем.

Никол Шерцингер

Снимка: Getty/Gulliver

Никол Шерцингер призна, че е страдала от булимия в продължение на осем години. „Не мисля, че групата [Pussycat dolls] или семейството ми знаеха за този проблем. Криех се, защото ме беше срам. Знаех, че не е нормално или здравословно, защото така наранявах себе си“, споделя Шерцингер пред Cosmopolitan UK. За щастие, Никол е преборила булимията и е уверена, че не би допуснала това да се случи отново.

Деми Ловато

Снимка: Getty

Певицата и актриса Деми Ловато, която става популярна с участието си във филмите на Дисни, е страдала от булемия – заболяване, от което са страдали нейните баба и майка. Заради него тя е прекарала няколко месеца в клиника, като певицата е споделяла, че си е докарала това състояние заради славата. Днес Деми Ловато е добре и дори дава съвети на младите момичета.

Джесика Алба

Снимка: Getty

Преди да стане актриса, Джесика Алба е искала да отслабне, за да не я свалят мъжете: „Беше ме срам от вниманието на мъжете. След това станах актриса и осъзнах, че в стремежа си да отблъсна мъжете, съм заприличала на момченце.“

Източник Dama.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *