ВЪЛШЕБНАТА ЕНЕРГИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!

Сподели
ЗДРЕВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ!
Посетихме едно прекрасно и високо енергийно място в приказните РОДОПИ, което е познато за много от вас – КРЪСТОВА ГОРА!
Скоро бяхме посетили БЕЛИНТАШ, намиращ се в непосредствена близост, и посещението в КРЪСТОВА ГОРА беше съпроводено с очакването да видим нещо също така красиво и захващащо дъха както се и оказа! Асфалтираният път по който стигнахме чак до самите църкви от една страна беше приятна изненада но от друга страна неприятна, когато видяхме какъв хаос от отпадъци бяха оставили нашите сънародници предните дни посещавайки църквата за КРЪСТОВ ДЕН(пожелаваме на управата да има повече контрол срещу небрежното отношение към природата на това приказно място за напред).
Наред с приказната гледка на прекрасните РОДОПИ, телата ни се изпълниха с тръпки от протичащата през нас силна енергия.Не издържах любопитството и започнах с моите замервания……Моето удивление нямаше край когато измерих 18(+) енергии пред самата църква!Всичко имаше това ниво на енергия, водата от чешмите, земята, въздуха……А светената вода в църквата даже имаше една енергия повече- 19(+). Веднага си спомних за момента когато за болната ми майка, моите духовни водачи ми казаха да заредя вода с 18(+) енергии!!!
Беше невероятно като си помислих колко здраве и енергия има в това място, колко лековито е то и какво богатство ни е дал ГОСПОД!!
След като се „заредихме“ в църквата и запалихме свещички за здраве за нашите приятели и близки хора, и казахме молитва,посетихме АЯЗМО 1 и 2 където опитахме от вкусната вода и добре напрегнахме мускулите в разходката по стръмното.
Видяхме между дърветата красив сръндак, който спокойно си „чоплеше“ листа от низките клони показвайки с поведението си, че няма от какво и от кого да се страхува.ВРЕМЕТО СЯКАШ БЕ СПРЯЛО!
Просто седяхме и си почивахме и се възхищавахме на божествената красота! След като постояхме няколко часа наслаждавайки се на красивата природа и горския вятър, тръгнахме назад по пътя за БАЧКОВО, като красивите гледки не спираха !
И така след няколко километра стигнахме до с.БОРОВО.
Красивият параклис построен на ръба на хълма веднага привлече вниманието ни и побързахме да го посетим! Гледката беше зашеметяваща!!!Откри се приказна гледка към съседните хълмове, а малкото селце разположено в непосредствена близост „щастливо се усмихваше“ на следобедните слънчави лъчи!
Седнахме и „потънахме“ в забвение от красотата и силната енергия! Времето наистина беше спряло!! Разбира се и този път не устоях и извадих махалото……..НЕВЕРОЯТНО! Измерих един и два пъти….28 (+) енергии! ГОСПОДИ, това наистина беше невероятно! Не можехме да повярваме, че това място бе толкова лековито и природата толкова красива! Усещането в телата ни беше за лекота и подвижност, не чувствахме нито болка, нито умора макар и доста да походихме по стръмните пътеки! Нямате на предства какво усещане имах само като си помислех, че ми е дадена тази огромна привилегия, да бъда БЪЛГАРИН и да се наслаждавам свободно на такава изключителна природа, подарена на всички БЪЛГАРИ от ГОСПОД…. в МОЯТА РОДИНА!!!
Обиколил съм много красиви страни с прекрасни и забележителни места, много от тях също са дарени от нашият СЪЗДАТЕЛ с приказно красиви места, но това което имаме ние е нещо РАЗЛИЧНО и ВЕЛИКО!То ни е дадено за да се осъзнаем и разберем че имаме и огромна отговорност към него, не само да го ползваме и да се гордеем с него, а и да го пазим!!!
Връщането в София беше като във филм, не го осещахме, мислите ни бяха с видяното!
Пристигнах в къщи без да чувствам умора или каквото и да е напрежение Цялата ми аура като че ли беше кристално изчистена, и ми беше леко на душата!!
Сутринта се събудих без мускулна треска, с лекота на отпочинал човек.Беше ми интересно да споделя с Роси моите впечатления, което и направих.
На въпросите ни, нашите духовни водачи отговориха, че такива места с толкова силна лечебна енергия има само ШЕСТ на ЦЯЛАТА ЗЕМЯ!!!! И само в БЪЛГАРИЯ такива са ДВЕ!!! Какво мога да кажа? От такава ОГРОМНА ПРИВИЛЕГИЯ ,можем само да кажем:
ГОСПОДИ, БЛАГОДАРИМ ТИ, ЧЕ СИ НИ ДАЛ ПРАВОТО ДА СЕ РОДИМ И ДА ЖИВЕЕМ В ТАКАВА ПРЕКРАСНА СТРАНА, БЛАГОДАРИМ ЗА ТВОЯТА ЩЕДРОСТ И ЛЮБОВ КЪМ НАС И ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ РАДВАМЕ НА ВСИЧКО КОЕТО СИ СЪТВОРИЛ! АМИН!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ И НЕКА СВЕЛИНАТА ОГРЯВА ПЪТЯ ВИ!
ИСКРЕНО ВАШ, ЕКИП НА НЕЩО СИНЬО!