Връщане в 90-те години с 50 нюанса червено: Хит в косите през 2018

Сподели

Здравейте, 90-те години! Цвят „Чери“ на косите ще има огромна популярност през 2018 година.

Основното правило за 2018 г. е да се взимат нестандартни решения. Рискувайте, добавете цветове към живота си! И може би трябва да започнете с цвета на косата си.

Модните експерти застават против желанието ви да оцветите косата си в стереотипно русо, скучно сиво или безлично кафяво.

Модерно оцветяване на косата през 2018 година – червено!

Това не е ново изобретение, а любимата боя на майка ни – „узряла череша“! Тази винена дълбочина, тези къдрици в черешов цвят…

Уникалността на червеното е, че то пасва на всички. Брюнетки и блондинки изглеждат невероятно в червено! Ако търсите модерен и стилен образ – изберете „Бургундия“! Ако искате да подчертаете грима и прераждане в „скъпа“ красота – отново изберете „Бургундия“!

Ако имате светла кожа, оцветете само къдриците, за да подчертаете лицето. Идеално подхожда за гладка прическа. Притежателите на сива кожа могат безопасно да използват цвят на червено вино. Те ще направят особеностите на лицето по-живи и изразителни.

Модерен цвят за дълга коса и средна дължина на косата беше използван от известните красавици Ванеса Хейдън и Лили Колинс. И това е невероятен цвят!

Ванеса Хейдън и Лили Колинс

Значителен недостатък е, че червеният пигмент бързо губи блясъка си и става непривлекателен. За да избегнете това, използвайте качествен производител на бои или поискайте помощ от фризьор.

За да се удължи живота на ярките цветове, използвайте тонизиращ балсам. Нанесете няколко пъти седмично и се наслаждавайте на невероятен шик!

Ако търсите модерно оцветяване на къса коса, опитайте по-тъмен цвят бордо.

Все още имате съмнения дали да оцветете косата си в червено или не ? Освободете страховете си, бъдете господар, поемайте рискове и се пригответе да завладеете света с коси, оцветени в червено!

Източник Е-здравеЙ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *