Сподели

Какво е това Алое Вера? Какво от Алое Вера? Виждам върху почти всеки етикет това растение Алое вера! Това какво „ново откритие“ е или е поредния „боклук“? Цялата индустрия създава постоянно „нови открития“ или „боклуци“ всеки ден само за да ни вземат парите! Тази индустрия е огромна и как да открия това, което ще ми помогне?

Така си мислех през 2017 година.

Докато не получих язва и се започна страшно ходене по доктори, изследвания, хапчета, от които пък чернодробните ми ензими започнаха да се покачват.

И диета до дупка! Вече не можех да ям всички любими храни за мен и изобщо животът ми не беше приказка.Винаги бях внимателна какво трябва да сложа в устата ми, за не дразня язвата. Този проблем управляваше живота ми.

Така се сблъсках с така нареченото „ново откритие“ на индустрията с етикета с растението на Алое Вера.

Срещнах красиво момче, на което споделих за проблема ми за язвата и не намирането на решение на този проблем. Сподели ми за Гел от алое вера.

Какво Алое вера ? Сега Гел от Алое вера ? Само това не ми беше предлагано.

Както винаги бях скептично настроена към следващото „ново откритие“, което отново ще ми се наложи да изпия, но бях отчаяна и желаех да подобря състоянието си. В онзи момент бях готова да пробвам всичко, каквото може, само да се спазя от този зор, на който съм подложена

В този момент бях готова да „пия“, да „дъвча“ само, само да има подобрение на състоянието ми. Да бъда човек, които може да яде каквото пожелае.

Не след дълго този Гел от Алое вера ми даде резултат.

Започнах да чета и да се интересувам за качеството на продуктите, които приемам. Научих как мога да съм сигурна, че в един продукт има алое вера само на етикета или неговото съдържание е такова.

Продуктите с Алое вера са със серфитикат на Международния научен съвет на Алое.

Така научих, кои продукти са първите с алое вера изпълнили строгите изисквания на Международния научен съвет на Алое.

Промени живота ми и мисленето ми към храната.

Маринета Стоянова

zatebbg.net@gmail.com