Забравете за клишетата и килограмите сами ще се стопят, заявява Александра Иванова. Вижте на живо как изглежда тя минус 42 кг утре в НДК

Александра Иванова – авторката на бестселърите за отслаблане и подмладяване „Размерът има значение (Размерът на талията)“ и „Размерът има значение. Наръчникът“ ще отговори и на най-провокативните въпроси на своите читатели и ще раздава автографи утре в НДК. Специалната среща е част от програмата на Коледния панаир на книгата и ще се състои от 15 ч на сцената във фоайето на ет. 4.

„Забравете за всички клишета, които ни налагат рекламите на козметични продукти и храни, това ще промени коренно настройката ви и ще ви помогне да поемете по път, който ще ви направи нов човек! – заявява Александра. – Нито възрастта, нито гените, нито каквата и да било друга обусловеност не ни обрича да бъдем дебели и с ниско самочувствие. Напротив! На всяка възраст можем да се погрижим за себе си, да започнем да се обичаме повече, да се вгледаме в отражението си в огледалото и да се отърсим от онази обвивка, която не харесваме. Тя не е даденост, всеки може да стане такъв, какъвто иска да бъде, и да изглежда поне с 10 години по-млад. Аз и моите последователи сме живото доказателство за това.“

Александра успява да свали 42 кг за 9 месеца без изтощителни диети, упражнения и усилия на волята и написва първата си книга, за да сподели своя опит с всички. В резултат на тази книга, която стана най-продаваната в каталога на „Милениум“ и не само, а и една от най-търсените на книжния пазар у нас изобщо, през изминалата година отслабнаха още много хора. Жена на над 50 г., свали 58 кг. Мъж около 30-те олекна с близо 60 кг. Примерите са безброй и на всяка нова среща с читатели авторката събира благодарности и нови свидетлства, че методът й е универсален и помага безотказно.

„Размерът“ 1 и 2 ще намерите с отстъпка от цената на щанд 101, партер, вляво, на Панаира на книгата в НДК. Там ви очакват още много книги, свързани със здравето, красотата, здравословното хранене, както и стотици заглавия от всички жанрове. Можете да изпробвате късмета си, като си изтеглите от кошницата „Книга на сляпо“ или пък да си спечелите подарък, като си направите селфи с книга от щанда, която харесвате. Още много забавни провокации, подаръци, отстъпки, промоции и изненади ще откриете при издателите от „Милениум“ и ще се потопите сред най-атрактивните нови книги. Панаирът продължава до неделя. Вратите са отворени от 10 до 20 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *