Заедно ли са Диляна Попова и Асен Блатечки?

Сподели

Заедно ли са Диляна Попова и Асен Блатечки? Тази седмица в „Неделята на NOVA“ Мариян Станков-Мон Дьо ни среща с Диляна Попова и получихме отговор именно на този въпрос. Това бе един разговор за красотата, за актьорството и за любовта й с Асен Блатечки.

[quads id=10]

„Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и лошите моменти. Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич. Винаги се притеснявах за сина ни, защото често се пишат неща, които изобщо не са така. Не знаех как ще ги приеме. Имаше период, в който преживях тежко някои моменти. Не давах интервюта и се затворих в себе си”, сподели Диляна Попова. 

На въпроса дали в момента с Блатечки са заедно, Диляна отговори лаконично и категорично с „Да“.

https://www.instagram.com/p/B8dPQslg6q9/

„Аз съм чувствителна, наивна и се стремя да бъда добра. Следвам мечтите си. Имам щастлив живот. Случват ми се хубави неща. Благодаря всеки ден на хората, които са около мен и ме подкрепят. Понякога лесно се отказвам. Не съм достатъчно борбена. Трябва да бъдем по-духовни и вярващи”, сподели актрисата.

https://www.instagram.com/p/B8Ep_kqA6Q0/

Диляна говори и за новия си филм „Останалото е пепел”, в който тя играе Мария – влюбената секретарка в Атанас Буров, изигран от Блатечки„Беше ми трудно, докато започнаха снимките. После викнаха и Асен на кастинг. Накрая разбрахме, че ще снимаме заедно. Той ми помогна за образа ми. Във филма говоря на английски”, сподели актрисата.

https://www.instagram.com/p/B8LbQgwggXm/

По думите й е трудно да си модел. „Това е професия, която изцяло зависи от начина, по който изглеждаш. В един момент трябваше да спра да се самонаблюдавам, винаги да заставам в по-красивия си профил. Понякога се чувствам красива, друг път не. Например имам сенки под очите още от дете”, каза Диляна Попова. Актрисата сподели, че няма Facebook профил и не чете какво се пише в интернет за нея.

Попова коментира и тенденцията жените все по-често да посещават хирургическите кабинети.

[quads id=10]

„Жените губят нежността си. Лицето става по-голямо, когато си поставиш филъри. Аз нямам корекции. Преди години имах хиалурон в устните, но ми пречеше и го махнах”, сподели още моделът.

Източник Edna.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *