Защо е важно да приемаме хранителни добавки?

Сподели
moreТова е въпрос, който много хора си го задават. И не знаят отговора. Ако се огледаме в каква динамика живеем това е основния фактор за нашето натрупване на напрежение,стрес дори и на работещите в офис или командировки, нарушен хранителен режим и други фактори влияят изключително много на нашето здраве.

А обръщаме ли внимание в това забързано ежедневие на нашето здраве.

В динамичния ни забързан живот ние бързаме, тичаме за следваща среща или да вземем детето от градина или училище.

Какво е хранителна добавка може би си задавате въпроса? А може би хранителната добавка е вид лекарство? Ново откритие, нова мода, нов иновационен продукт на съвремието?

Хранителните добавки са тези,които дават на организма ни онези ценни вещества,които помагат на нашия организъм и имунна система да се защити и да се справи превантивно да не се стига до заболявания.
Всеки човек, за да бъде здрав и енергичен трябва на ден чрез храната си да осигури определено количество хранителни вещества,които са от жизнено важна стойност за организма му,но поради ниското качество на повечето съвременни храни, които са по рафтовете на магазините, хранителните добавки са помощника, за да запълним тези празнини оставени от нашето хранене и дават на организма ни именно онези ценни и важни вещества от които имаме нужда.

Приемайки хранителни добавки превантивно, те имат силен и мощен ефект,който надхвърля ефекта на лекарствата и най-важното няма страничен ефект,каквито повечето лекарства имат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *