Зимен хороскоп 2018-2019

Сподели

Зимата е сезон, в който по правило сме по-малко активни, по-мързеливи и като че ли животът върви на по-бавни обороти. За някои обаче няма възможност за почивка. Вижте какво вещаят звездите на различните зодии – кои ще отпочиват, кои ще работят активно, кои ще са късметлии и кои трябва по-малко да се осланят на съдбата и повече на здравия разум.

Зимен хороскоп 2018-19
 © istockphoto.com

ОВЕН

Ако сте без половинка, то тази зима вероятно ще срещнете партньора си за продължителна връзка. За някои от вас това ще е любовта на живота ви. Заради влиянието на Сатурн обаче трябва да затворите страницата, свързана с ваши предишни връзки. В професионален план периодът е подходящ за нова работа и дори смяна на попрището. Внимавайте с инвестициите, които правите, защото периодът е рисков. Началото на зимата се усеща оптимистично за вас и ще се радвате на много енергия и крепко здраве. Последните месеци от зимата обаче вещаят някои малки неразположения.

ТЕЛЕЦ

В личен план се радвате на хармонични отношения, без сътресения. Ако сте без половинка, наблегнете на по-неангажиращите срещи. Използвайте ги като начин да опознаете себе си по-добре. Ако сте семейни, в дома ви се е настанило особено спокойствие и хармония. В професионален план нещата се развиват добре за вас. Вървите само напред и като професионално развитие, и като знания. Макар да се чувствате леко изморени, трябва да спортувате, за да поддържате добра форма и да сте здрави. 

[quads id=10]

БЛИЗНАЦИ

Зимата е сложен период за вас в любовен план. Възможни са малки и големи сътресения с половинката. Поработете върху търпението си, защото ще ви е нужно. Подгответе се за компромиси и малки жестове на внимание, за да запазите връзката си. На работа също ви чакат натоварени дни. Проблеми с ръководството, много работа и нерви ще ви съпровождат през цялото време. Хубавото е, че във финансов план сте стабилни дори ще се радвате на неочаквани постъпления. Използвайте спорта, за да се отърсите малко от стреса. 

зимен хороскоп

РАК

Възможни са неразбирателства с половинката. Като че ли това, което казвате, ще е съвсем различно от това, което човекът чува. Бъдете търпеливи, не пестете речта си. Колкото и да се изкушавате, не повишавайте тон и не бързайте да взимате крайни решения за личния си живот. На работното място срещате проблеми. Уморени сте и това се отразява на качеството на дейността ви. Усещате напрежение сред колегите и това още повече ви напряга. Избягвайте да пътувате и наблегнете на почивката у дома. 

ЛЪВ

В личен план ви очаква голяма промяна. И това не значи автоматично нов партньор. Но ще преоткриете човека до себе си, ще го виждате с нови очи. Някак отвътре ще ви идва да правите жестове на внимание. На работа ви предстоят много нови и позитивни неща. Приемете всяка възможност за развитие, дори това да значи сами придобиване на нови знания. Здравето ви е малко разклатено, но бързо ще се справяте с всяка болест.

ДЕВА

Периодът за вас е наситен със силни емоции. Ще сте по-влюбени от всякога. Предприемете романтично пътуване с човека до себе си. На работното място не ви очаква нищо интересно, но за сметка на това успявате да си спечелите допълнителни пари от странична работа, която върви много добре. Използвайте периода, за да се сприятелите с колегите си и да ги опознаете по-добре. Времето е подходящо за намиране на ново хоби и за експерименти в свободното време. 

ВЕЗНИ

След доста сложен период в любовен план, като че ли ще настъпи известно успокоение за вас. Хармонията бавно се завръща в дома ви, заедно с вътрешното ви спокойствие. За онези от вас, които са сами, януари и февруари са подготвили приятни любовни изненади. Във финансов план сте стабилни. На работното място не ви чака нищо ново, за добро или лошо. 

[quads id=10]

СКОРПИОН

Чувствате се перфектно в личния си живот. Обичани сте, обсипват ви с внимание. След всички тези жестове, ще настъпи известно затишие, но духът на романтиката няма да ви напуска. През този период е много вероятно да получите предложение за нова работа. Премислете добре, преди да приемете. На работното място ви чака много работа и доста нерви. В перфектно здраве сте и грипът ще ви подмине или ще го прекарате доста леко.

СТРЕЛЕЦ

Носите се на крилете на любовта. Влюбени сте, чувствате се обичани. Периодът е подходящ да направите по-сериозна крачка с половинката си – брак, съвместно съжителство, дете. Не правете прибързани покупки, защото във финансово отношение не сте много стабилни. Избягвайте да инвестирате и се фокусирайте върху спестяването. Възможни са проблеми с нервите, защото сте напрегнати заради ограничените финансови средства.

зодия стрелец

КОЗИРОГ

Връзка, която сте започнали отдавна, ще премине на следващ и по-сериозен етап. Любовта ви не е пълна със сърчица и рози, но пък е сериозна, дълбока и многопластова. Разбирателство е думата, която ще маркира любовния ви живот. На работното място не ви очаква нищо ново. Бъдете внимателни с парите, защото е възможно разходите да надвишат приходите ви. Изгубили сте форма, използвайте Новата година за ново начало и опитайте да си възвърнете тонуса.

ВОДОЛЕЙ

Любовта е това, което ангажира цялото ви внимание. Готови сте за промени, а и периодът е подходящ, ако добре сте обмислили решенията си. Не бъдете импулсивни, но и не оставайте във връзка, в която сте нещастни. Стресът на работното място, който напоследък е бил ваш спътник в офиса, намалява постепенно. Възвръщате си професионалната увереност. Потърсете подкрепа в семейството и роднините си, избягвайте самотата и прекарвайте време с приятели, с които отдавна не сте се виждали.

РИБИ

Периодът за вас е идеален за предложение за брак или започване на съвместно съжителство. Не се колебайте. Ако сте семейни, потърсете път към сърцето на половинката си и опитайте да възпламените старата страст. Много от вас през последните месеци са били натоварени на работа и им предстои да берат плодовете на своите усилия. Неочаквани парични постъпления ще подобрят настроението ви в началото на годината. Но не бързайте да ги харчите, а помислете как да ги инвестирате.

Източник Rozali

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *