Зодиите, за които декември ще е важен месец за промяна и израстване

Сподели

С наближаването на края на годината може да се впуснете в размисъл върху всичко, което сте научили, да се примирите с миналото си и да насочите поглед към бъдещето. И въпреки че декември е край, той е и възможност за нови начала.

Тъй като на 4 декември ни предстои слънчево затъмнение в Стрелец, може да се окаже, че сте на ръба на толкова много отварящи очите и потенциално променящи живота преживявания. Ако случайно сте един от щастливите зодиакални знаци, които ще имат най-добрия месец, тогава е настъпил моментът да прегърнете това, което космосът ви е подготвил.

Въпреки това, често най-важните моменти в живота ви са най-предизвикателни. Докато нежната Венера обединява силите си с подлия Плутон на 11 декември, може да се почувствате изкушени да се поддадете на някои от по-тъмните си импулси, особено когато става въпрос за това как се ориентирате във взаимоотношенията си.

Обърнете внимание на това как се чувствате във връзките си, защото след като Венера стане ретроградна на 19 декември, ще сте по-наясно с горчивата, но красива реалност на вашите взаимоотношения. Докато Венера се завръща за последното си взаимодействие с Плутон на 25 декември, може да получите мощно откровение за това как да изградите по-смислени взаимоотношения занапред.

Въпреки че това може да не звучи точно като цветя и рози, космосът все пак ви дарява с голям подарък до края на месеца. На 28 декември експанзивният Юпитер отново ще влезе в Риби с въображение и съпричастност, изпращайки ви в 2022 година с много любов и позитивност.

Трите зодии, за които този декември ще е много важен

Стрелец: Чувствате се мотивирани да следвате и най-смелите си мечти

Месецът започва със Слънцето в Стрелец, което озарява с блестяща и подмладяваща светлина живота ви. Вашето слънчево завръщане е в ход, насърчавайки ви да се справите с нови възможности, да придобиете нов опит и да обърнете нова страница в книгата, наречена вашият живот. Този месец може да доведе до особено значим повратен момент във вашата история, особено след като слънчевото затъмнение в Стрелец ви изстрелва към неизбежното ви бъдеще от 4 декември. Може да ви се струва, че твърде много неща са извън вашия контрол, но вселената има планирано невероятно преобразяващо пътуване за вас. Прегърнете всичко, с което ви сблъсква съдбата – нищо не е случайно!

 iStock

снимка  iStock

Лъв: Готови сте да се свържете отново с вашата креативност

Вие сте изключително артистичен зодиакален знак. Винаги търсите нови начини да изразите себе си, защото блестите най-много, когато сте напълно потопени в творчеството си. Месецът започва със Слънцето във вашия игрив, романтичен и обичащ забавления пети дом, като ви насърчава да спрете да сте критични към себе си и да започнете да си спомняте колко хубаво е да се отпуснете и просто да се насладите на процеса на правене на бъркотия. Дайте си разрешение да създавате, дори ако това означава да направите няколко грешки по пътя. Оцветявайте извън линиите, защото никой не ви кара да спазвате правилата.

снимка  iStock

Козирог: Насърчават ви да използвате своята сила

Това е особено наситен със събития месец за вас. Слънцето навлиза в Козирог на 21 декември, като ви помага да направите равносметка къде се намирате в живота си и къде бихте искали да отидете по-нататък. И въпреки че сезонът на рождения ви ден е точно зад ъгъла, може да откриете, че си задавате и някои трудни въпроси за това какво наистина искате. Тъй като Венера става ретроградна в Козирог от 19 декември, това може да подчертае емоционалната ви истина по начин, който ви кара да се чувствате разголени. Въпреки това, за да разберете в пълна степен себе си, трябва да започнете като признаете всяка част от личността си, особено частите, които все още се лекуват.

Източник Edna