Зори Русева от Природата Вкъщи: Всичко започна след, като осъзнах, че отговорността е лична.

Сподели

В тази статия ще се запознаете със Зори Русева от Природата Вкъщи.

Тази прекрасна дама е изградила своя бранд чрез много желание и труд.

 1. Сподели за себе си как започна всичко?

Всичко започна след, като осъзнах, че отговорността е лична.

Отговорността за здравето, за работата ти, за развитието ти, за успеха ти.

Винаги имаме избор! А чрез изборите, който правим ежедневно, всеки сам предопределя бъдещето си!

Но за да направим най-добрия избор е необходимо да имаме информация. Тук е мястото да напомня, че в днешно време е възможно да се удавим в океана от информация и затова е много важно да се доверим на интуицията си и да действаме, когато усетим, че това е нашето нещо. Първата реакция е от Душата, а Тя винаги знае, кое е най-добро за нас. Усетите ли в първите няколко секунди, че имате полза от това, продължете нататък.

Та, така започнах и аз. Доверих се на интуицията. Обратната връзка, която получавам от моите Клиенти, показва, че не съм сгрешила.

 1. Как промени живота си и какво те накара да смениш твоята работа от 9 до 17 часа?

Знаете ли, моята мисия е да подобрявам живота на моите Клиенти, като предоставям най-стойностните продукти и услуги, с които блестящо да задоволят потребностите си. И защото болката, предизвикателствата, потребностите на хората не са само между 9 и 17 часа, няма как и аз да „работя“ само между 9 и 17 часа.

 1. С какво свързваш успеха и свободата?

Обожавам да разговарям с хората, а когато те ми споделят своите победи с продуктите, които са закупили от мен – за мен това е успех, това е моята мотивация.

Има ли по-хубаво от това да ти кажат „Благодаря ти, вече дъщеря ми няма пристъпи на астма.“ „Благодаря ти, вече акнето изчезна.“ „Благодаря ти, вече сутрин не се чувствам, като Робокоб и нищо не ме боли.“ …. мога да изреждам с часове
Това за мен е успех.

А свободата?! Свободата е да изразяваш себе си. Повече от хората от моето поколение, със сигурност ще ме подкрепи, че не ни възпитаваха така – да сме свободомислещи.

Хубаво е, че нашето развитие никога не спира. Колкото повече работим върху собственото си израстване, толкова по-свободни сме. И да не забравяме околната среда – с какви хора се обграждаме, с какви хора комуникираме. С вдъхновители или с мрънкащи? Всеки човек е средно аритметчно на 5-те най-близко до него души. Така, че не забравйте, че всеки сам избира.

 1. Ако ти предложат високо платена работа готов ли си да замениш всичко, което си изградил до сега?

Категорично НЕ. И ето пак стигаме до СВОБОДАТА.

Самата дума работа има в корена си роб. Нали знаеш – ако не работиш за своите мечти, работиш за мечтите на някой друг. Аз имам прекрасна цел – в следващата една година, да подобря качеството на живот на 1000 души. И си имам вече шефове – моите Клиенти. 😊

 1. Какви книги четеш и как те ти помогнаха да се изградиш като личност, която си сега?

Чета мотивационни книги, книги за личностно израстване, книги за лидерство и психология на продажбите. Колкото повече научавам, толкова повече разбирам, колко малко знам. Но от скоро, чета по различен метод, който научих от един от моите ментори – чета до идея. Може да е само половин страница, но от прочетеното хрумни ли ми идея, която да приложа, с която ще съм полезна на моите клиенти и последователи – затварям книгата и действам.

Ако не прилагаме наученото от книгите в действие, просто няма смисъл да четем и да се хвалим, колко книги сме прочели и колко обучения сме преминали.

 1. Може ли да споделиш кой е най-ценният съвет, който си получавала или научила?

Толкова са много, от къде да започна? 😊

Но може би има нещо, което ги обединява – Не се отказвай, ти можеш. Нали знаеш, няма значени, колко пъти ще паднеш, важното е да станеш само с един път повече от паданията ти.

 1. Какъв съвет би искала да дадеш на предишното си Аз?

ДА ВЯРВА!

Да вярва във вселенските закони – те действат безотказно, Да вярва в себе си, Да вярва в подкрепата на хората, с които общува, Да вярва в процеса. Да вярва, че е едно от любимите деца на Вселената.

 1. Коя книга промени живота ти?

Мисля, че всичко започна от „Играта на живота и как да я играем“ на Флорънс Сковъл Шин. Наистина живота е игра в която всеки е сам е играча, всеки сам е съдията, всеки сам пише правилата – просто няма как да загубим играта. И да, живота е игра, а не борба, както са ни учили 😊

 1. Какво би споделила за това кога се чупят мечтите? Защо мечтите сякаш остават само МЕЧТА за повечето?

Прекрасен въпрос. Всичко започва от мечтата. Мечтата е енергия и ако предизвика в теб изгарящо желание да я осъществиш ставаш и я превръщаш в ЦЕЛ. Как? Като си изградиш ПЛАН, как да постигнеш тази цел и ДЕЙСТВАШ по плана.

Тук идва най-често „счупването“. Започва едно гласче да ти нашепва (а и много често и твоите най-близки хора, семейството) „е точно ти ли….“, „то ако беше толкова лесно някой до сега да го е направил…“ ,“полудя ли…“

Какъв е лека?

 • Довери се! Довери се на Душата си – нали си спомняш – първите няколко секуни говори Тя, а след това се включва мозъка ни. Работата на мозъка ни е да ни „пази“, като ни държи в зоната ни на комфорт, защото там е безопасно, но пък няма и развитие и хоп – мечтата е счупена.
 • Вярвай! Самия факт, че ти е хрумнала идея, означава, че Вселената ще ти изпрати необходимите ресурси, за да я осъществиш. Както вече казах и на предишното си Аз, Вселенските закони, действат безотказно. И
 • Действай! Няма грешки – има опит. Всички знаем за Едисон и неговата електрическа крушка.
 • И още нещо много важно – общувай с правилните хора. С тези, които са вдъхновители и мотиватори. Околната среда е изключително важна за твоя успех.

 1. Какво следва от тук занапред от теб в социалните мрежи като инструмент (Youtube, Facebook )?

Развивам Youtube канала си, но най-голямо удоволствие ми доставя работата във Facebook страницата ми – Природата вкъщи, защото там комуникирам с хората и каня различни бизнеси, които предлагат толкова много полезни неща на моите последователи.

Моята мисия е да подобрявам качеството на живот на моите Клиенти, като предоставям най-стойностните продукти и услуги, с които блестящо да задоволят потребностите си. Ако някой припознае тази мисия, като своя е добре дошъл в екипа, защото целта ми е в следващата 1 година да подобрим живота на 1000 души и всяка помощ е добре дошла.

 

Благодаря за поканата! Бъдете здрави!

 

Facebook Природата вкъщи