Как да приготвим Аржентински сладки Алфахор ?

1 min 6 месеца

Рецептата за тази седмица е: Аржентински сладки Алфахор. Уникални! | Домашен крем Дулсе Де Лече! Какви продукти са необходими за Аржентински сладки Алфахор? 160 гр царевично брашно/нишесте 110 гр брашно 1 ч.л. бакпулвер или 3 гр 1 ч.л. сол или 3 гр 150 гр масло […]

Вкусно Сладки