10.05.2024
Мария Бакалова
Сподели

Актрисата Мария Бакалова ще си партнира с актьора Себастиан Стан, който влиза в ролята на Доналд Тръмп, а тя ще бъде бившата му съпруга.

Красавицата ще участва в биографичен филм за бившия американски президент Доналд Тръмп, съобщават от Guardian.

Филмът ще бъде режисиран от иранецът Али Абаси и ще носи името „Стажантът“ в чест на популярното риалити предаване, в което Тръмп участваше преди години. Действието на лентата се развива през 70-те и 80-те години на миналия век и проследява пътя на бившия президент на САЩ към превръщането му в нюйоркски имотен магнат. Лентата ще засегне отношенията между Тръмп и Рой Кон – прословутия адвокат, който стана негов ментор и по-късно беше отстранен за неетично поведение.

Сценарист на филма е журналистът и автор Габриел Шърман, чиято книга The „Loudest Voice in the Room“ – биография на основателя на Fox News Роджър Ейлс – беше адаптирана в минисериал за „Showtime“ през 2019 г.

Ивана Тръмп, която почина миналата година на 73-годишна възраст след фатално падане, беше състезателна скиорка, бляскав модел и упорита бизнесдама, която се превърна в половината от най-мощната двойка на Ню Йорк през 80-те години на миналия век чрез брака си с многообещаващия Тръмп. Ивана, родена в Чехословакия през 1949 г., бе първата съпруга на Тръмп – бракът им продължава от 1977 г. до 1992 г. Те имат три деца – Доналд младши, Иванка и Ерик Тръмп.

Източник Нова

Снимки: getty imges/X