Днес, 17 юни, е рожденият ден на Елена Брусарска

Сподели

Елена Брусарска е позната като бившата вокалистка на Ice Cream.
Тя е арт личност в себе си съчетава няколко таланта – пише, пее, рисува и пее.

Родена е на 17 юни 1988 г. в Бургас.

Завършва „Връзки с обществеността“ към департамент „Масови комуникации“ в Нов български университет, а след това и магистратура „Бранд мениджмънт и реклама“.

Когато е момичето  от „Ice Cream“ през 2012 година издават първия си сингъл „Мисля си“ следва песента „Влюбени в свободата“ (2012 г.), а с песента „Те карам да вибрираш“.

През 2014 г. Елена и група Ice Cream пускат „Захир“, печели приз „Група на годината“ на Хип Хоп наградите. С видеото на „Захир“ те печелят приз в категория „Най-добър видеоклип“ на наградите на БГ радио.Издават два албума заедно: „Want some ice cream“ (2012) и „Животът е един“ (2015).

След като Елена се разделя с момчетата от „Ice Cream“, прави модния бранд „BrusarskaBilal“, с който собственоръчно създава уникални обувки, които отразяват индивидуалния стил.

На 27 май 2016 г. Елена Брусарска се завръща в музиката с дебютен сингъл като самостоятелен артист. „Недей да питаш“ е по текст и музика на Елена, в съавторство с хитмейкъра Jay Cee, който прави аранжимента.

В следващите години, изпълнителката започва да работи с музиканти, отдавайки времето си на концерти и акустични изпълнения на кавъри с техни аранжименти под името „Elena Brusarska live“.

На 25 юни 2019 г. издава успешната песен „Лятото ме грабна“.а през ноември 2019 г. издава „Горчиво“ с участието на Азис.

Водеща на предаването „Закачалки“ по Code Fashion TV.

Снимки Интернет

Източник https://bg.everybodywiki.com/