Атанас Узунов

Атанас Узунов

Атанас Узунов e от София, на 39 г, отслабна с 58 кг за малко повече от година. Узунов за две години успява да свали 66 кг, като яде храни богати на естествени мазнини,

Той завършва Техникум по полимерни технологии, специалност „Химия“.
a

Интересът му към храненето  започва след проблемите със здравето си (високо кръвно наляне, болки в коленете и кръста) и резултата на прекономерното напълняване.

Преди да започне да се храни чрез режима нисковъглехидратното високомазнинно хранене (НВ- ВМХ), Узунов прочита много литература.

Атанас Узунов успява да постигне тези резултати и да промени живота си, благодарение на нисковъглехидратното високомазнинно хранене (НВ- ВМХ). Той заживч по възможно най-добрия начин такъш, какъвто винаги е иска¬л да бъде – здрав, силен и щастлив. Успява да постигне мечтата си да  отслабне и да оздравее.Сега ние двамата заедно пома¬гаме на търсещите пътя си. Наско се оказа не само единомишленик, но и истинско вдъхновение за хората, които искат да управляват сами живота си, да са здрави и можещи. Само преди година и нещо теглото му е било 130 кг. Той е отговорен баща на малко дете, човек, който работи и се грижи за семейството си. Въпреки че тогава е само на 37 г., той започва да вдига кръвно и една нощ прави хипертонична криза. Това състояние на безпомощност го разтърсва не само физически, но и психически. Мисълта за детето, за жената до него, за родителите му – за всички хора, които обича и за които би искал да може да се грижи, е неговият двигател за промяна. Любовта към тях го кара да се вземе в ръце и да започне да се грижи за здравето си. При първата ни среща той ме впечатлява с познанията си за здравословното хранене, но нещо друго дълбоко докосва сърцето ми – неговата искрена загриженост за семейството му . Наско бе осъзнал най- важното – трябва да си здрав, за да си можещ, за да си полезен. Сега той закриля не само близките си, но дава подкрепа и на всеки, който го потърси за съвет. Дава насоки за здравословно хранене, неуморно отгова ря на въпроси в интернет. Наско има десетки хиляди последователи във фейс- бук групите ни.				
					

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *