Иво Димчев избухна срещу Гринго: „Един съпруг пребива най-добрата певица в тази страна“

Сподели

Иво Димчев изригна с емоционален пост във Фейсбук, показвайки безусловната си подкрепа към Софи Маринова. Припомняме, че непосредствено след бала на сина ѝ Лоренцо, певицата пострадала и била гипсирана в „Пирогов“. Версията, съобщена от пиара ѝ и тиражирана в медиите, се оказа далеч от реалността. Софи претърпяла травмата заради домашен скандал с Гринго, вследствие на който се случил инцидентът.

„Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, но не го отразих. Гринго тръгна към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Това е истината“- разкри Маринова пред „България днес“.

Именно следствие на този случай Димчев откро и открито се противопостави срещу неприятната ситуация и домашното насилие като цяло.

„Аз съм на концерт на най-добрата българска певица Софи Маринова. И тя пее и пее, и пее, и между песните се извинява на публиката за счупената си ръка и благодари на хората за любовта им, която и помага да забрави болките в тялото. Един съпруг пребива най- добрата певица в тази страна. И тя се извинява на хората. И я аз гледам и плача и не мога да повярвам на ушите си. И няколкостотин човека я слушат, танцуват, хвърлят салфетки, пият и купонът продължава… Идва ми да си забия чашата от шампанско в окото“, пише гневно Иво Димчев в социалната мрежа. Той сподели и клипче от участието на Софи Маринова, което е посетил.

Ние се надяваме, че подобни инциденти ще бъдат все по-голяма рядкост, а жертвите на домашно насилие ще говорят открито, защото само така подобни ситуации ще намаляват.

 

 

Снимка Instagram

Източник Vbox7