0 1 min 2 месеца
Сподели

Новият трети сезон  на романтично риалити в българския телевизионен ефир предаване по bTV  „Ергенът“ – 26 жени се включват в битка за сърцето на един мъж пред камерите и зрителите.

 Александър Младенов е успешен, млад, стабилен и с усет към успеха. Той ще се впусне в приключението на живота си, за да открие своята мечтана половинка. Алек – синеок млад предприемач от София, който управлява транспортния бизнес на родителите си.

Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Церемонията на розите и първата напуснала

Още преди да е започнала приказката, от предаването трябваше да си тръгне една от претендентките. Оказа се, че това е 36-годишната бизнес анализаторка Гълъбина Лилова от София.

Тя не успя да се пребори за розата от Алек, която да ѝ осигури оставане в предаването. „В момента, в който не чух името си, не изпитвах нищо друго, освен огромна болка“, сподели Гълъбина. След края на предаването, тя каза, че „няма случайности, дори и в любовта!“

Гълъбина Лилова

За първи път Розите са 21, а момичетата са 25 –  Без цветя останаха Шермин, Габи и Мартина.

Три от участничките напуснаха Ергенът по време на церемонията на розата. „Розите са 21, а вие сте 25“ – обяви водещият Наум Шопов.

източник и снимки: bTV Media Group