Skip to content

Какви са обратите в отношенията на Дженифър Лопес и Алекс Родригес? Ще продължат ли заедно?

Сподели

През последните дни са поднесени  някои обрати в отношенията чрез новини за двойката.

В неделя 51-годишната изпълнителка пубикува в Instagram поредица снимки, на които се вижда, че годежният ѝ пръстен липсва, отбелязват от ELLE.

„Запази спокойствие и работи през уикенда“, озаглави кадрите Джей Ло, която се намира в Доминикана за снимките на новия си филм – романтичната екшън комедия “Shotgun Wedding”.

Само ден по-късно вътрешен източник разсея опасенията, споделяйки пред Hollywood Life, че Дженифър Лопес и Алекс Родригес „продължават напълно“. Приближеният до двойката, цитиран от Marie Claire, твърди още: „Дженифър и Алекс ще останат заедно“, и добавя, че двамата „правят всичко възможно, за да оправят нещата“.

„Пътят им не беше лесен, но те са му отдадени“, разказва източникът. „Техният живот е толкова преплетен по отношение на бизнеса и децата им, че наистина си заслужаваше да положат усилия и да ги реализират. Всеки много обича децата на другия и са едно гигантско семейство, а такова нещо е трудно да се намери. И двамата осъзнават това. Има още много неща, които трябва да се направят, но Дженифър изясни достатъчно, че не иска да загуби Алекс.“

Родригес посети на няколко пъти Лопес в Доминиканската република през март. „Въпреки че Дженифър снима, тя успя да прекара време с Алекс. За тях беше чудесно да прекарват време насаме“, каза тогава източник на People. „И двамата изглеждат много по-щастливи“, добави още той.

Влюбените моменти на Джей Ло и Алекс Родригес
Влюбените моменти на Джей Ло и Алекс Родригес
Влюбените моменти на Джей Ло и Алекс Родригес
Влюбените моменти на Джей Ло и Алекс Родригес

Двойката не е правила нови изявления във връзка с отношенията си, след като последно отрече слуха за раздяла преди месец.

Източник Edna.bg
Припомнете си тук още:

© За теб 2021