0 1 min 3 години
Сподели

Казват, че „всеки си намира майстора“ и „има много риби в морето“. Тези народни мъдрости може би се усвояват добре от влюбчиви хора, които гледат да не обръщат прекалено внимание на подробностите и обичат да се пускат по течението. За съжаление, методът „все ще се намери нещо“ не работи при всеки, особено за един специален тип хора.

хороскоп ноември дневен
Снимка: iStock

Те са рядко срещана порода. Ще имаш нужда от повече от един небрежен разговор, за да ги разчетеш. Онези, родените анализатори, търсачите на силни усещания, старите души, които търсят дълбочина, а не щастие със срок на годност.  

  1. Те не търсят сериозна връзка на всяка цена.

Искат да преживеят красива и споделена любов, но не биха рискували всичко за нея. Особено ако това противоречи на мечтите им и визията за близкото бъдеще.

Снимка: iStock

 

2. Имат високи изисквания не към външния вид, а характера.

Интелигентните хора знаят, че обсебването от красотата е опасно и в никакъв случай не би им се отразило добре. Те не съдят по „опаковката“. Ако сте скучни и посредствени хора с тривиални интереси, не очаквайте да ви обърнат внимание, дори да изглеждате зашеметяващо.  

Снимка: iStock

3. Самодостатъчни са.

Интелигентният човек никога не скучае, защото цени свободното си време. Той познава себе си достатъчно добре, за да знае как да запълни емоционалните празноти поне временно. Затова понякога се самозаблуждава, че всъщност няма нужда от партньор. 

4. Не обичат празните приказки.

Тези хора стрелят направо и не увъртат. За тях е важна пълноценната комуникация. По тази причина са смятани за нетактични и дори груби. 

„Този, който мисли прекалено много, обича прекалено силно.“ 

Източник Edna.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *