0 1 min 5 години
Сподели

Mеркурий – планетата на общуването и средствата за комуникация, на обмяната на информация и документите, на транспорта и пътищата, на интелекта и образованието, на договарянията и търговията от 5 до 28 март включително ще бъде в ретроградна фаза.

Ретроградният Меркурий затруднява общуването и създава хаос в комуникациите; създава проблеми с транспорта и придвижването по пътищата, с интернет и телефонните връзки, с битовите уреди и офис техниката, с автомобила. В световен аспект се повишава недоволството сред работници и служители на фирми, като започват протести и стачни действия, затруднени са преговорите между държави.

Възможна е загубата на информация от компютъра или телефона, на лични/служебни документи или билети за пътуване, на телефон или ключове, на куриерски пратки; затруднения в учебния процес, в договорните отношения и търговските сделки.

В такива периоди често се налага да ремонтираме автомобила, компютъра и друга техника, битови уреди и всичко друго, което се използва за придвижване или комуникация. Меркурий започва ретроградното си движение днес в знака Риби.

Периодът 5 – 28 март 2019 година не е благоприятен за покупка на нови битови електроуреди и офис техника, машини, телефони и автомобили; за започване на нова работа, за стартиране на нов бизнес или проект, за подписване на дългосрочни договори, за подаване на документи и т.н. Склонни сме да взимаме субективно решения, да допускаме грешки в работата, да изпитваме затруднения във всички сфери, които Меркурий управлява.

Периодът е благоприятен за ревизии и корекции на документи или в други писмени разработки, за ремонт на техника или автомобил, за довършване на започнати дейности и поизоставени до момента по някакви причини – като поправителни изпити, писане и довършване на курсова / дипломна работа, книга, сценарий и т.н. По време на ретроградното движение на Меркурий срещаме стари познати и съученици / колеги, да се върнат стари предложения, които по някакви причини са останали без развитие.

Сега е време за преосмисляне на свършеното до момента през последните 4-5 месеца, да довършите курс на обучение, да се явите на поправителен изпит, да коригирате клаузи в договори, както всякакви други минали грешки.

Много хора са родени с ретрограден Меркурий и тези проблеми са им заложени по рождение, затова когато и транзитният е ретрограден, особено ако образува хармонични аспекти с рождения, тогава влиянието му не е така негативно и непреодолимо.

Хората с рожден ретрограден Меркурий може да усвояват дадена информация и да се изразяват пред по-голяма публика по-трудно, но имат силна интуиция и богато въображение, мислят задълбочено и доста от тях притежават талант за писане или друга дарба, свързана с ръцете. Някои от старите връзки сега могат да бъдат възстановени и грешките в отношенията поправени.

Източник Една

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *