Сподели
     

Kой ще смени Михаил Билалов в предаването “Стани богат” ?

Това ще бъде само за 8 благотворителни издания през юни и юли, ще събират средства за 8 каузи.

Проф. Петър Стоянович, Георги Милков, актьорът Даниел Цочев са част от известните лица, които ще сменят Михаил Билалов в “Стани богат” в 8 благотворителни издания през юни и юли.

Актьорът участва за втори път в благотворителен сезон на предаването. Предния път заедно с него играл Алфредо Торес. “Той, милият, докато прочете въпроса, то свърши. Казах му: “Алфредо, само се усмихвай, аз ще се боря”, разказва Сърменов, който участва и в други благотворителни каузи.

 

Георги Милков СНИМКИ: СТОП КАДЪР

В епизодите, които ще събират средства за 8 каузи, ще се включат и популярни личности, които ще играят редом до обикновени хора. Сред тях са Светослав Иванов, Ива Дойчинова, актьорите Калин Сърменов, Силвия Лулчева, Весела Бабинова и Катето Евро, както и певците Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и 100 кила.

Въпреки различните водещи правилата остават същите. Единствената разлика е, че този път всяка спечелена сума ще бъде дарена за конкретна кауза. Благотворителният сезон на “Стани богат” ще се излъчва всяка неделя от 4 юни в 20,00 ч по Би Ти Ви.

Източник 24 часа